Otvoren Starbaks: Na espreso ne morate više u Budimpeštu (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Starbaks/Nemanja Nikolić (Domino magazin)

Kao što nedavno reče predsednik Srbije Aleksandar Vučić, građani Srbije ne moraju više da idu u Budimpeštu na espreso kafu, već to mogu da učine i u našem glavnom gradu.

Jedan od svetski najpopularnijih lanaca kafeterija Starbaks, otvoren je za sve ljubitelje kafe u Srbiji, u Rajićeva tržnom centru u Beogradu.

U prvoj srpskoj Starbaks kafeteriji svi ljubitelji kafe imaju priliku da testiraju širok asortiman raznih vrsta ovog napitka, dok će meni sadržavati sve prepoznatljive Starbaks napitke.


„Veoma nam je drago što kroz otvaranje prve kafeterije u Beogradu imamo priliku da gostima u Srbiji ponudimo jedinstveno Starbucks iskustvo. Srbija ima bogatu kulturu kafe i unapred se radujemo što postajemo njen deo, te što ćemo posetiocima pružiti mesto gde će moći da uživaju u kvalitetnoj kafi i otkriju našu strast“, izjavio je Adam Mularuk, predsednik za Starbaks u Amrestu.


Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi. Moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

A evo i cena
Izvor: BIZLife

Foto: Starbaks/Nemanja Nikolić (Domino magazin)