Otvorene prijave za 180 pozicija u Growww 2018 Programu MOL Grupe

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

 

  • Growww je vodeći program za regrutaciju talenata MOL Grupe namenjen svežim diplomcima koji su zainteresovani da započnu karijeru u vodećoj multinacionalnoj kompaniji u CIE
  • Prijave su otvorene do 29. aprila 2018. godine na info/growww
  • Od svog lansiranja 2007. godine, više od 2.000 talentovanih pojedinaca iz celog sveta je regrutovano u okviru ovog programa, sa procentom zadržavanja od skoro 90% u 2017. godini

 I dalje je otvoren poziv za prijavljivanje za sledeću sezonu nagrađivanog programa MOL Grupe za regrutaciju talenata, Growww 2018, koji svežim diplomcima nudi neverovatnu priliku da započnu svoju karijeru u jednoj od najvećih kompanija u CIE. Kroz ovaj program MOL ima za cilj razvijanje nove generacije stručnjaka iz ove industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u stimulativnom i timskom okruženju.

MOL Grupa otvara skoro 180 pozicija u oblasti inženjeringa, poslovanja, IT-a, kao i društvenih i prirodnih nauka. Kandidati sa radnim iskustvom do jedne godine mogu se prijaviti za pozicije u sedištu kompanije u Budimpešti kao i lokalnim kompanijama MOL Grupe u 11 zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Italija, Pakistan, Poljska, Rumunija, Slovačka i Slovenija.

Ovaj intenzivni jednogodišnji program kandidatima nudi mogućnost da steknu uvid u poslovanje MOL Grupe u svim poslovnim i funkcionalnim oblastima. Pored učenja na poslu i poseta različitim industrijskim postrojenjima MOL-a, mladi stručnjaci imaju šansu da prošire svoje znanje kroz strukturirani program poslovne edukacije, što je odlična prilika za povezivanje sa rukovodiocima kompanije i ostvarivanje profesionalnih odnosa. Svaki učesnik imaće mentora koji će mu pružiti stručne savete i povratne informacije, kao i podršku u prilagođavanju dinamičnom, multikulturalnom radnom okruženju.

Tokom poslednje decenije program Growww dobio je široko međunarodno priznanje i postao je pravi zaštitni znak ove industrije. Od svog lansiranja 2007. godine, više od 2.000 talentovanih pojedinaca iz celog sveta je regrutovano u okviru ovog programa. Po završetku, veliki deo učesnika nastavio je svoju karijeru u okviru MOL Grupe. U 2017. godini, gotovo 90% njih je ostalo u kompaniji, dok je udeo žena među zaposlenima dostigao skoro 50%, što je znatno iznad proseka naftne industrije.

 

Za vise informacija o programu Growww 2018 posetite: molgroup.info/growww

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo