Plazma Stiksi, nova Plazma sa najviše čokolade ikad!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija Bambi, lider na konditorskom tržištu, rešila je da obraduje sve ljubitelje  Plazme novim ukusima u svom portfoliju. Nakon Plazma Kocke koja je naišla na jako pozitivne reakcije kod potrošača, sada je predstavljen novi proizvod.

Kako bi potrošačima ulepšali početak proleća, lansiran je potpuno novi proizvod – Plazma Stiksi. 

Tvoja omiljena Plazma u skroz novom, tankom obliku sa dodatnim posipom od lešnika ili Plazme, prelivena sa čak 65% najfinije mlečne čokolade u nekoliko bogatih zalogaja upotpuniće Vaše trenutke uživanja.

Neodoljiva kombinacija Plazme i mlečne čokolade sa hrskavim komadićima predstavlja Plazma Stikse, a za ljubitelje lešnika tu su i Plazma Stiksi lešnik. Ne sumnjamo da će zavodljiva kombinacija dva nova ukusa biti izbor svih ljubitelja slatkiša.


 

U lepom i prepoznatljivom pakovanju, idealne su za konzumaciju kada ste u pokretu, ili posluženje uz kafu kad vam prijatelji dođu u goste. Ovim slatkišima možete obradovati one koje volite i podeliti sa njima vaše zajedničke trenutke uživanja.

Sladokusci će teško odoleti ovim novim izvanrednim ukusima i sada će imati još jedan razlog za odabir Plazma Stiksa na policama širom Srbije.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo