Počinje novi ciklus obuka za MS Office programe

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

U toku marta „Code by Comtrade“ Centar za IT Specijalizaciju počinje novi ciklus MS Office obuka za poslovne klijente, a rok za prijave je 15. februar.

Kroz tu visoko-primenjivu obuku, kako je saopšteno, pomažu polaznicima da na što jednostavniji način unaprede poslovne procese, brže i efektivnije pripremaju prezentacije, izveštaje, analize, obračune, kao i da savladaju još mnogo drugih korisnih funkcija koje MS Office programski paket nudi, i to kroz rad kroz konkretne primere iz prakse.

Rukovanje MS Office programima ne spada nužno u programerske veštine, ipak, vladanje ovim široko prihvaćenim programima i te kako utiče na performanse u poslovnom okruženju.

Bilo da se radi o upravljanju Word dokumentima za pisanje dopisa i izveštaja, svemoćnom Excelu za rukovanje i analizu brojnih podataka, ili Power Point-u kao pomoći prezentacijama, mnogi korisnici tek na početku obuke shvate koliko mali procenat raspoloživih funkcija su u ovim programima koji su im na raspolaganju su koristili.

Obuke vode visoko-kvalifikovani predavači sa bogatim iskustvom, koji kroz rad sa malim grupama posebnu pažnju poklanjanju konkretnoj problematici sa kojom se polaznici suočavaju svakodnevno u svom radnom okruženju.

Obuke iz MS Office paketa se nude se u srednjem ili/i naprednom nivou, tako da za svakog polaznika postoji ponešto zanimljivo.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay