Počinje odbrojavanje do Kopaonik biznis foruma

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum, koji se od 4. do 7. marta održava u hotelu „Grand“ na Kopaoniku, okupiće najznačajnija imena svetske ekonomije među kojima su Linda Van Gelder, direktorka Svetske banke za zapadni Balkan (WB) kao i Piter Sanfi (Peter Sanfey), zamenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD).

Prvi put na Kopaonik biznis forumu učestvuju i Pol Tomsen (Poul Mathias Thomsen), direktor Kancelarije IMF-a za Evropu i Šarlot Ruh (Charlote Ruhe), direktor EBRD-a za Centralnu i Istočnu Evropu.

Tema ovogodišnjeg foruma je „Šta posle fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost merama ekonomske politike pretvoriti u održiv rast i razvoj?“ a u okviru zvaničnog programa učestvovaće i Tomas Lubek (Thomas Lubeck), regionalni menadžer Međunarodne finansijske korporacije (IFC) za Zapadni Balkan, Dubravka Negre, šef Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan (EIB) i Artur Turemka, generalni direktor Mastercard kompanije za Balkan.

Ove godine Kopaonik biznis forum ima i svoj zvanični veb sajt – www.kopaonikbusinessforum.rs sa svim informacijama o programu i učesnicima.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo