Pošta Srbije dobila „Zlatni sertifikat“ za KVALITET

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Međunarodni biro Svetskog poštanskog saveza (SPS) dodelio je Pošti Srbije „Zlatni A sertifikat za upravljanje kvalitetom u međunarodnom poštanskom saobraćaju„, saopštila je Pošta Srbije.

„Sertifikat nivoa A (Zlato)“ je najvišeg ranga i SPS ga dodeljuje poštanskim upravama za koje se, na osnovu metodologije za sertifikovanje upravljanja kvalitetom, utvrdi da poštuju najviše međunarodne standarde i procedure u poštanskom saobraćaju. Taj sertifikat traje tri godine.

„Zlatni standard“ će Pošti Srbije biti zvanično uručen na 27. Кongresu Svetskog poštanskog saveza, u avgustu ove godine u Abidžanu, u Obali Slonovače, obavestio je v.d. direktorku Pošte Srbije Miru Petrović generalni direktor SPS Bišar Husein.

Pošta Srbije je saopštila da se time potvrđuje da ona „u svemu ispunjava najviše međunarodne standarde i propise u obavljanju međunarodnog poštanskog saobraćaja“.

Odnosno, piše u saopštenju o tome, da se „prijem, prerada, prenos i uručenje poštanskih pošiljaka u međunarodnom poštanskom saobraćaju pružaju strogo u skladu sa definisanim aktima i po najvišim standardima Svetskog poštanskog saveza“.

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 1

  1. Postarka

    Radnici Poste stide se svog rukovodstva. Najvise ove bahate i bestidne zene. Nikakva priznanja nece to promeniti.