Potpisan Ugovor o pristupanju Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Univerzitetu Metropolitan

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu potpisan je Ugovor o pristupanju Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Univerzitetu Metropolitan, saopšteno je danas.

Ugovor su potpisali osnivač, predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan Dragan Domazet i osnivač i predsednik Saveta Fakulteta za primenjenu ekologiju Futura Jordan Aleksić.

Posle pristupanja fakulteta FEFA u 2017. godini, u oblasti ekonomije, ovim današnjim činom Univerzitet Metropoliten nastavlja sa objedinjavanjem kvalitetnih privatnih visokoškolskih ustanova radi stvaranja značajnog jezgra kvalitetnog privatnog visokog obrazovanja u Srbiji.

Predsednik i rektor Univerziteta Metropolitan Dragan Domazet je povodom pristupanja fakulteta Futura rekao da „Univerzitet Metropolitan objedinjavanjem sa drugim privatnim, a kvalitetnim visokoškolskim ustanovama, ne želi da postigne kvantitet, već kvalitet, sinergiju neophodnu za pružanje što kvalitetnijeg obrazovanja u skladu sa potrebama poslodavaca i da postane stožer kvalitetnog privatnog visokog obrazovanja u Srbiji“.


Izvor: BIZLife

Foto: Promo