Potreban vam je prostor za organizaciju poslovnog događaja ili prijema? Evo na šta treba da obratite pažnju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Legat

Najvažnija stvar u organizaciji bilo kog događaja je odabrati pravi prostor! Kada je u pitanju organizacija specijalnog događaja kojim želite da oduševite poslovne partnere ili prijatelje, renomirani beogradski restoran “Legat 1903” vam daje savete na šta morate da obratite pažnju kako bi sve proteklo u najboljem redu:

  1. Lokacija

Odabrani prostor treba da bude smešten nedaleko od centra grada, ali bi trebalo da bude i blizu autoputa, kako bi ljudi brže stigli na mesto događaja. Restoran bi trebalo da ima i sopstveni parking ili garažu, kako bi gosti mogli lako da stignu do restorana i da ne gube vreme tražeći mesto za parkiranje.

  1. Atmosfera

Svaki renomirani restoran, koji pretenduje da bude omiljeno mesto za organizaciju poslovnih događaja i prijema, mora da ponudi savršenu atmosferu u kojoj možete da se osećate opušteno, da istovremeno uživate u eleganciji i luksuzu enterijera, savršenoj usluzi i hrani vrhunskog kvaliteta.

Muzička podloga je takođe vrlo važna stavka za svaki događaj, pa ukoliko u restoranu nema mogućnosti za smeštaj bine i muzičke grupe, dogovorite se sa menadžerom restorana oko vrste muzike koju želite da čujete ili napravite svoju play listu. Obavezno obratite pažnju da u ekskluzivnim restoranima ne možete da zahtevate da puste svaku vrstu muzike.


  1. Prostor

Trebalo bi unapred da znate kapacitet restorana. Tako, na primer, ako u “Legatu 1903” ima 80 mesta za sedenje, napravite plan i raspored sedenja, kako ne bi došlo do pomeranja gostiju kada već stignu na događaj. Razmislite o tome da napravite kartice sa imenom svakog gosta koje bi stajale na stolovima, tako da organizator svakom gostu, po ulasku u restoran, samo kaže broj stola za kojim je smešten.

Ukoliko je manji broj gostiju, dozvolite im da sami odaberu mesto gde će da sednu. Tako će se međusobno upoznati, razgovarati na razne teme i vaš prijem ili večera će imati zagarantovan uspeh.

  1. Hrana

Pre dolaska u restoran obavezno proverite da li neko od gostiju ima posebne zahteve što se hrane tiče, na primer, da li je alergičan na morske plodove ili je vegetarijanac ili je intolerantan na gluten. Pronađite restoran koji je spreman da hranu prilagodi gostu. U « Legatu 1903 » to rade u vidu pripreme različitih set menija, koje prilagođavaju svakom gostu i maksimalno im izlaze u susret. U “Legatu 1903” nude i vrlo interesantan, intrigantan i raznovrstan meni koji su uparili sa jedinstvenom vinskom kartom, na kojoj se nalazi preko 160 etiketa vina sa različitih geografskih područja.

Imajte u vidu da se meni za svaki događaj svakako mora dogovoriti unapred sa restoranom. Ne zaboravite najvažniju stvar, zakažite sve na vreme, jer organizacija svih većih događaja u prostoru kao što je Legat 1903 zahteva rezervacije minimum mesec dana unapred. Vama posle svega ostaje samo da se lepo provedete!

Izvor: BIZLife

Foto: Legat