Prijavite se za „Najbolje iz Srbije“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Logo

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas privrednike da do 6. februara kandiduju svoje kompanije i brendove za priznanje „Najbolje iz Srbije“, koje PKS, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, dodeljuje trinaesti put.Najbolji robni i korporativni brendovi ove godine biće izabrani u 24 kategorije, medju kojima su i tri nove – Najbolji hotel u Srbiji, Najbolji „mali“ turistički smeštaj u Srbiji i Najbolji organski proizvod iz Srbije, navodi se u saopštenju.

Priznanje je od 2004. ponelo 312 dobitnika u različitim kategorijama.

Kriterijumi za izbor najboljih odredjeni su posebnom metodologijom, koja obuhvata analizu tržišno-finansijskih parametara, glasanje potrošača, poslovnih partnera i stručnjaka, kao i ocene  žirija.

U žiriju su predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, PKS i stručnjaci iz sveta marketinga, komunikacija i medija, zaštite potrošača.

Glasanje počinje sredinom februara.

Od 2004. godine, kada je akcija „Najbolje iz Srbije“ prvi put organizovana, nominovano je više od 1.700 brendova.

Učešće u akciji je besplatno, prijavljivanje kompanija i glasanje je onlajn na zvaničnom sajtu www.najboljeizsrbije.com, a informacije će biti dostupne i na društvenim mrežama te akcije i PKS.

Izvor: Beta

Foto: Logo