Prodaja Telenora bi značila dve stvari i obe su dobre

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YouTube

Ministar telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je vest o prodaji Telenora poslovna odluka kompanije i da, ako se to dogodi, to bi značilo dve stvari.

Ljajić je za B92 rekao i da nema nikakvu zvaničnu informaciju da bi to moglo da se dogodi, osim spekulacija koje se javljaju nekoliko meseci unazad.

„Mi smo posle toga imali jedan sastanak sa poslovodstvom Telenora ovde i oni su nam tada rekli da te informacije oko preuzimanja te kompanije od strane jednog telekomunkacionog operatora koji posluje ovde nisu tačne“, priča Ljajić.

Što se tiče poslednjih informacija, da je kompanija Telenor dobila nezatražene ponude za preuzimanje njenog portfolija poslovanja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Ljajić kaže da je to poslovna odluka kompanije.

„Ako se to dogodi, to znači dve stvari – da imamo dobro poslovno okruženje, i da imamo tržište telekomunikacija koje je stabilno ako već postoji interes za preuzimanje jednog ovako velikog operatera“, rekao je on.

Izvor: B92

Foto: YouTube

Komentari 1

  1. Sasa

    To znaci da je Ministarstvo podbacilo jer je poslovna atmosfera u drzavi takva da nam firme odlaze. Nikako ne bi moglo da se upakuje kako to ministar radi. 😉