Prva selfi fabrika

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Velika Britanija je poznata po Big Benu, muzeju Madam Tiso, Pikadiliju, crvenom dabldekeru, Bakingemskoj palati, funti, Vimbldonu, a od avgusta će postati poznatljiva i po prvoj selfi fabrici.

Izložba će sadržati 10 jedinstvenih okruženja. Od šarenih soba sa lopticama, do ogromne kugle, zida sa krofnama i tunela sa konfetama, posetioci će imati dosta prostora da naprave savršene fotografije.

Radi se o muzeju u kojem je fotografisanje ne samo dozvoljeno, već je i jedina svrha.

Izložba pod nazivom Fabrika selfija koja se otvara u Brajtonu predstavlja novo pop-up iskustvo i ima potencijala da postane svetska senzacija. Fabrika će svoja vrata otvoriti Instagramerima 23. avgusta, koji će moći da uživaju u čarima selfija nedelju dana.

Ovaj preduzetničko-umetnički koncept potekao je od tri mlade devojke, koje su ovu ideju prenele iz Los Anđelesa u Veliku Britaniju. Izložba ima tendenciju da postane svetska atrakcija, piše britanski Metro.

Kreatorke ideje iskoristile su osnovne navike milenijalaca zarad realizacije ovog kocepta.

Ljudi dele sve više i više fotografija, a ponekad idu dosta daleko da bi uhvatili savršenu fotografiju, kaže direktor Fabrike selfija Vil Bovers.

Naš cilj je da stvorimo okruženje u koje svako može da dođe, dobro se provede i vrati se sa fantastičnim slikama, kojima se može pohvaliti svojim prijateljima, istakao je on.

Izvor: Novosti

Foto: Pixabay