Recept za uspeh: Jovan Mandić, koordinator prodaje, 4zida.rs

jovan-mandic-4zida-bizlife
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife/Sanda Mokanić

U okviru „Miele Kitchen Experience“ organizovali smo jedinstven događaj gde smo okupili ljude iz biznisa koji su uz „New Balkan Cuisin“ kuvali i govorili o svom doživljaju uspeha.

Jedan od naših gostiju bio je Jovan Mandić, koordinator prodaje, 4zida.rs

Šta je recept za uspeh?

Vrlo teško pitanje, ali mislim da je recept za uspeh da radiš stvari koje ne voliš da radiš. To su jedine stvari koje te guraju da budeš bolji, jer ukoliko radimo stvari u kojima smo dobri, nećemo pokriti onaj drugi deo i nećemo izaći iz svoje zone komfora.

Koji su tajni sastojci uspeha?

Razumevanje i istrajnost. Pogotovo kada stvari ne krenu onim tokom koji smo zamislili.

Šta je vama lično najveći poslovni uspeh u ovoj godini?

Godina na izmaku je bila vrlo uspešna, ali i izazovna za ceo tim 4zida.rs. Pamtiću je po brojnim izazovima, ali i hrabrim odlukama zbog kojih nam je poseta porasla za više od 80 odsto, čime smo postali drugi igrač na tržištu nekretnina.

Na ličnom planu, ova godina donela mi je unapređenje na poziciju koordinatora prodaje – važnog i najbrojnijeg sektora 4zida.rs. Ipak, uspeh manje merim titulama i funkcijama, a više zadovoljstvom koje moj tim i ja osećamo dok smo na poslu.

Kako biste opisali vašu kompaniju na ulazu u 2020. godinu?

Tim 4zida.rs opisao bih kao mladu i perspektivnu kompaniju koja pametno ume da oceni rizike, ali i hrabro prihvati izazove. Sama činjenica da smo deo Infostud grupe pruža nam određen nivo znanja i iskustva u poslovanju, ali i odgovornosti. Zbog toga smo najviše usmereni ka razvoju funkcionalnosti samog sajta i osmišljavanju novih digitalnih usluga posvećenih tržištu nekretnina. Kompaniji 4zida.rs godina na izmaku donela je povećanje broja zaposlenih za više od 50 odsto, pa sa pojačanim timom ulazimo u novu godinu visoko motivisani da ostvarimo planove i kreiramo prostor za nove ideje.

Šta možemo očekivati od vaše kompanije u novoj, 2020. godini i narednih godina?

Sve projekcije govore da će 2020. godina biti izazovna, pogotovo kada je u pitanju tržište nekretnina. Ipak, od naredne godine očekujem, ukoliko bude promena, da reagujemo brzo, da spremni dočekamo novine koje tržište donese i da nastavimo da izazivamo. Plan nam je da i dalje uvodimo inovacije u načinu poslovanja na tržištu nekretnina i da nas posetioci, ali i agencije i investitori, prepoznaju kao pouzdanog partnera u poslovima vezanim za nekretnine.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: BIZLife/Sanda Mokanić