Recept za uspeh: Milica Milanović, Nestlé Adriatic South Hub

milica-milanovic-bizlife
PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife/Sanda Mokanić

U okviru „Miele Kitchen Experience“ organizovali smo jedinstven događaj gde smo okupili ljude iz biznisa koji su uz „New Balkan Cuisin“ kuvali i govorili o svom doživljaju uspeha.

 Jedna od naših gostiju bila je i Milica Milanović, Corporate Affairs Manager, Nestlé Adriatic South Hub.

Šta je vaš recept za uspeh?

Optimizam. Uvek je pravilo: biće sve OK.

Postoji li tajni sastojak za uspeh?

Vera u sebe.

Šta je vama lično najveći poslovni uspeh u ovoj godini?

U ovoj godini najveći poslovni uspeh za mene jeste to što sam se pridružila Nestlé timu najboljih eksperata i imam priliku da radim u kompaniji koja istinski brine o zajednici u kojoj posluje.

Kako biste opisali vašu kompaniju na ulazu u 2020. godinu?

Nestlé će u narednoj godini obeležiti 15 godina poslovanja u Srbiji, a za to vreme ostvareni su brojni projekti u oblastima edukacije o značaju i primeni zdrave ishrane, zapošljavanja mladih, kao i očuvanja životne sredine. U susret novoj, 2020. godini sumiramo rezultate i motivisani nastavljamo sa planovima i aktivnostima u našoj misiji za zdraviju i čistiju budućnost.

Šta možemo očekivati od vaše kompanije u novoj, 2020. i narednih godina?

U novoj godini očekujemo ostvarenje važnog cilja „0 Waste to Landill”, odnosno potpuno redukovanje otpada koji bi završavao na deponijama, što znači da će se sav otpad koji se stvara u našoj fabrici u Surčinu upotrebljavati ponovo, reciklirati ili spaljivati radi proizvodnje energije. Kao i uvek, Nestlé nastavlja i sa prilagođavanjem proizvoda potrebama i željama pojedinaca i porodica i stalno poboljšava kvalitet i širinu asortimana.

Izvor: BIZLife magazin

Foto: BIZLife/Sanda Mokanić