Regionalna HR konferencija u IT industriji – HR CODE

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Druga po redu konferencija „HR CODE“ biće održana 7. decembra 2017. godine u pozorištu Madlenianum, u organizaciji kompanije ManpowerGroup Srbija.

Konferencija „HR CODE“, okupiće predstavnike IT kompanija iz Srbije i Evrope, čiji je rad usko povezan sa oblašću ljudskih resursa. Učesnici će imati šansu da čuju predavanja i učestvuju na radionicama sa vodećim svetskim i domaćim stručnjacima u IT oblasti, da se upoznaju sa analizama trenutnog stanja u zemlji, novim trendovima i da razmene iskustva i primere dobre prakse iz oblasti ljudskih resursa. Među predavačima koji će prisustvovati na ovogodišnjoj konferenciji, biće:

Predrag Gajić, Sourcing and Community Leader, Toptal

Sa više od 12 godina radnog iskustva, Predrag Gajić je imao prilike da vodi biznis i različite operacije širom sveta, uključujući Srbiju, Portugaliju, Rusiju i Ugandu. Poslednje tri godine je istaknuti član People Operations tima u kompaniji Toptal gde, koristeći svoje veštine, regrutuje najbolje programere u celom svetu.


Caralyn Cooley, Chief People Officer, Nordeus

Caralyn Cooley se u maju 2017. priključila kompaniji Nordeus na poziciji Chief People Officer. Veliki deo svoje karijere provela je u internacionalnim kompanijama – Honeywell, PepsiCo i Amazon. Neposredno pre angažmana u Nordeusu, Caralyn je obavljala visoku HR funkciju u kompaniji „Jet.com“, e-commerce start up kompaniji koju je Walmart kupio za 3,3 milijarde dolara 2016. godine. Caralyn je „nova“ u gaming industriji i obožava strast, inovacije i zabavu koji proizilaze iz kreiranja svetski poznatih igara. Caralyn se iz SAD-a preselila u Srbiju sa svojom porodicom.

Leelia Rohumaa, HR Manager, Pipedrive

Leelia Rohumaa je HR menadžer u kompaniji „Pipedrive“ Estonija – alat za upravljanje prodajnim aktivnostima kompanije (CRM), koji koristi više od 50.000 prodajnih timova u svetu. Poseduje više od 15 godina radnog iskustva u različitim sferama HR-a. Leelia je veoma zainteresovana za oblasti razvoja zaposlenih i veliko joj je zadovoljstvo da doprinese napretku i razvoju svojih zaposlenih.

Nešto više od godinu dana pre angažmana u Pipedrive-u, Leelia je provela više od 10 godina radeći za Microsoft i Skype. Tokom ovog perioda imala je različita zaduženja i to na nekoliko pozicija u okviru HR odeljenja.

Biljana Rakić, HR Manager, Execom

Biljana Rakić poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, a naročito u kompjuterskoj industriji. Veoma je zainteresovana za oblasti digitalnih tehnologija i employer brending-a. Bogato iskustvo je stekla radom u neprofitnim organizacijama, projektima korporativne društvene odgovornosti, radu sa mladima, pravima žene i dece, rešavanja konflikata i talent menadžmentu. Takođe, posvećena je treninzima i obukama u različitim oblastima kao što su – team building, rad sa individuama i grupama, komunikacione veštine itd.

Vanja Grbić, Goodwill Ambassador, FIVB

Vladimir Vanja Grbić je proslavljeni srpski odbojkaš. Visok je 193 cm i igrao je na poziciji primača servisa. Vanja je rođen u Kleku u Srbiji. Njegov brat je takođe proslavljeni odbojkaš Nikola Grbić i obojica su članovi odbojkaške kuće slavnih. Sa nacionalnim timom, 2000. godine, na Letnjim olimpijskim igrama u Sidneju, osvojio je zlatnu medalju kao i bronzanu medalju 1996. godine na Olimpijadi u Atlanti. Njegovi internacionalni uspesi uključuju i srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva 1998. godine i zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2001. godine.

Jugoslovenski olimpijski komitet proglasio je Vanju najboljim sportistom 1996. i 2000. godine. Zlatnu značku Sporta, nagradu za najboljeg sportistu u Jugoslaviji, dobio je 1999. i 2000. godine.

„HR CODE“ konferenciju po drugi put organizuje kompanija ManpowerGroup, kako bi na jedinstvenom jednodnevnom događaju doprinela edukaciji među profesionalcima u oblasti ljudskih resursa, posebno u IT industriji.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo