Renault i Dacia imaju lepa iznenađenja za kupce i posle Sajma

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

BIZLife novinarkama je pažnju privukao dugo očekivani, novi Dacia Duster sav oblepljen nalepnicama Gorske službe spasavanja. Sjajno izgleda a ima još bolju poruku. Prišli smo predstavnici za javnost, Ivani Mitrović da saznamo više o tome.

Iskoristili smo BG Car Show da zvanično predamo ključeve novog Dacia Duster-a Gorskoj službi spasavanja. To je prvi automobil ove godine, dobiće još dva. Mi smo njihovi ponosni partneri još od 2012. godine, i ovo je zapravo šesnaesti auto koji smo im poklonili. Sudeći po onome što su rekli, značaj podrške koju osećaju od nas je namerljiv, s obzirom da su neprofitna organizacija prepuna hrabrih dobrovoljaca.

Otrkili smo da sjajni Renault i Dacia imaju odlične pogodnosti za kupovinu, ali i da one ne ističu danas! Pogledajte šta su nam ekskluzivno rekli na štandu o popustima i benefitima za kupce, i šta još novo očekuju i koja iznenađenja kriju.

Šta očekujete od Sajma?

Prvenstveno, pošto je BG Car Show vrlo prodajno orijentisan, očekujemo jako dobru prodaju. Dobro smo se pripremili. Što se Renoa tiče, tradicionalno imamo ponudu za “čistu peticu”.

Ono što je ovog puta nešto drugačije je što imamo za sve kupce vozila pokrivene sve troškove registracije, 5 godina garancije na svako kupljeno vozilo i jedan osnovni servis.

Za Dacia modele nudimo pogodnost kupovine na tri godišnje rate. Jednu trećinu plaćate sada, jednu za godinu dana, i treću one tamo godine. Sve to po kamatnoj stopi od 1.99%. Nismo zaboravili kupce ni kojima više odgovara mesečno plaćanje. Oni mogu da se odluče za kreditno finansiranje po istoj kamatnoj stopi na 60 meseci.

To je zaista sjajno. Da li je neki od vaših modela uspeo da Vas iznenadi brzinom kojom se prodaje?  

Zvezda našeg štanda je premijerno prikazan Dacia Duster. To je automobil koji je doživeo svetsku premijeru u Frankfurtu 2017. A od januara se prodaje u Srbiji i to je model od kog jako puno očekujemo.

Svi smo je rado čekali.

Da, to je zapravo legendarni model Dacia brenda. Potpuno obnovljeni Duster, drugačiji i spolja i iznutra. Ima nove sisteme u vožnji – ali je i dalje vrlo konkurentan po ceni.

Da li spremate neko iznenađenje za kupce posle Sajma?

Zapravo naši sajamski uslovi traju do kraja meseca, a možda ćemo vas obradovati tim cenama i posle toga, saznaćete uskoro.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: M.Gligorić