Represent Communications proslavio 15 godina uspešnog poslovanja

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Više od 400 ljudi iz sveta medija, komunikacija i biznisa okupilo se povodom proslave 15 godina postojanja jedne od vodećih domaćih agencija, Represent Communications. Na proslavi su predstavljeni neki od ključnih uspeha u dosadašnjem poslovanju, pre svega ljudi, kao i neke od novih usluga koje su od nedavno deo ponude ovog sistema.

„Da uspeh dolazi samo onda kada smo fokusirani na to da pružimo svoj maksimum, dokazuje i  činjenica da je Represent Communications narastao od četvoro do više od stotinu ljudi, stručnjaka u različitim oblastima komunikacija. Mi smo sistem koji dozvoljava da, paralelno sa zaposlenima, neprestano raste, donoseći svetske trendove na naše tržište. Ponosan sam na dosadašnjih 15 uspešnih godina i radujem se mnogima koje ćemo, nadam se, uspesima obeležavati“, izjavio je dr Borislav Miljanović, CEO Represent System-a.

Osnovan 2002. godine, Represent System danas broji više od 100 zaposlenih, i posluje na četiri tržišta – Srbija, Crna Gora, BiH i Makedonija. Nosilac je brojnih priznanja u oblasti komunikacija.

Represent System danas čine RealTime Clipping, BIZLife portal i magazin i Represent Communications, u okviru koga su The Content Studio, Native Network,  Represent Club i Element.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife