SAM konferencija “Biznis u izazovnim vremenima – kako odgovorno prilagoditi poslovanje?”

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Srpska asocijacija menadžera (SAM) u saradnji sa ICT HUB-om organizuje online konferenciju na kojoj će se govoriti o važnosti dodatne brige o zaposlenima u situaciji proglašenog vanrednog stanja kao i o tome kako da na odgovoran način prilagodite svoje poslovanje u vreme koronavirusa.

On-line konferencija nosi naziv „Biznis u izazovnim vremenima – kako odgovorno prilagoditi poslovanje za dobrobit zaposlenih, kompanija i društva” i održaće se u četvrtak, 19. marta, od 12 do 13 časova.

Neki od učesnika konferencije su predsednik SAM-a i potpredsednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi u Schneider electric-u Dragoljub Damljanović, direktor u Privrednoj komori Srbije Mihailo Vasović,  izvršni direktor Erste banke Slavko Carić, direktor Orion telekoma Slobodan Đinović, operativni direktor i suvlasnik Termoventa Miloš Perović.

Takođe, prisustvovaće i učesnici iz inostranstva Sonja Šmuc, generalna direktorka Gospodarske Zbornice Slovenije,  i Goran Ličanin, direktor za digitalno poslovanje i direktor razvoja biznisa za IOT (Internet of things), Cloud and B2B HUAWEI CEE&NORDIC Poljska.

Izvor: BIZlife

Foto: Pixabay