“Sava” centar dobio novog direktora “po skraćenom postupku”

PinterestFacebookTwitterShare

Za vršioca dužnosti direktora centra “Sava” Skupština grada Beograda imenovala je ekonomistu Đorđa Mazinjanina, po skraćenom postupku.

Kako se navodi u predlogu za njegov izbor, Mazinjanin je diplomirao na Višoj PTT školi u Beogradu, magistrirao na Fakultetu organizacionih nauka, gde je završio i specijalističke studije.

On je završio i Fakultet za menadžment na Univerzitetu Megatrend i doktorirao na Fakultetu za poslovne studije na Megatrendu na temu “Model upravljanja infrastrukturom javnih servisa građana u elektronskom poslovanju gradske uprave”.

U martu 2016. Mazinjanin je zaposlen kao zamenik direktora u centru “Sava”, a od septembra 2016. bio je na funkciji izvršnog direktora u istom preduzeću.

U njegovoj biografiji navodi se i da se oko 45 godina bavi folklorom, “kao igrač i koreograf narodnih pesama i igara i organizator kulturnih manifestacija”.

Novi vršilac dužnosti direktora izabran je neposredno pošto je Grad Beograd odbio ponudu Delta holdinga u drugoj fazi tendera Grada Beograda za strateško parterstvo u upravljanju Centrom Sava, jer je nepotpuna dokumentacija i dodao da će pregovori ipak biti nastavljeni.

Kompanija Delta holding saopštila je da će učestvovati u pregovorima o sklapanju javno-privatnog partnerstva u upravljanju i rekonstrukciji beogradskog Centra Sava.

Komentari 2

 1. Mazinjo

  Predavao je u Srednjoj PTT skoli. Bio je veoma aktivan u DOS-u, kao visoki clan DSS i Kostunicin prijatelj.
  Cim je DOS dosao na vlast, on je dobio visoko mesto u opstini Palilula. Tako je sredio da se skolski PTT centar obnovi novih prozorima Vujic Valjevo, od sredstava iz donacija.
  Vidjao sam ga kasnije kada su ga skinuli skroz, vozio je obican auto, nosio obicnu odecu, nije se pokazao kao ostali kojima je bio bitan licni interes. Verujem da nije da nije, ali se nije nesto ovajdio.

  • Baki 55

   Bio član DSS-a a nije se okoristio? Drago mi je da čujem da ima i takvih. Ni Koštunica nije bio koristoljubiv, prijatelji su. Slični se nalaze. Videćemo kako će se pokazati u SNS odeći.