„Strastvene“ ćerke direktora: Napad čašom na poslovnom sastanku

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube screenshot

Avio kompanija Korean Air suspendovala je jednu od ćerki direktora kompanije Cho Yang-hoa nakon što je ova na poslovnom sastanku imala agresivni ispad, piše Gardijan, a prenosi Jutarnji list.

Cho Hyun-min, viša potpredsednica zadužena za marketing, poznata i kao Emily Cho, navodno je na zaposlenog jedne oglašivačke agencije koji je prisustvovao prošlomesečnom sastanku, bacila čašu vode. Cho se za incident kasnije izvinila putem Fejsbuka, opravdavši svoj ispad tvrdnjom da je jako strastvena po pitanju reklama.

„Izvinjavam se za svoje budalasto ponašanje“, rekla je. „Moja je velika krivica što nisam mogla da kontrolišem svoje emocije.“

Inače, Emily Cho mlađa je sestra Cho Hyun-ah, bivše direktorke u istoj kompaniji koja je jednom prilikom 2014. godine uzrokovala kašnjenje leta na aerodromu JFK u Njujorku jer su joj orašasti plodovi posluženi u vrećici, a ne u posudi kako je htela.

Korean Air je u ponedeljak suspendovao Emily, a iz kompanije su rekli da će nakon policijske istrage preduzeti disciplinske korake protiv potpredsednice.

Izvor: Gardijan, Jutarnji list

Foto: Youtube screenshot

Komentari 1

  1. Zlatko

    Molim te izvin,spavao sam i nisam cuo o cemu se radi!