Tako se proslavlja jubilej: Zaposlene je nagradio sa 4 miliona dinara

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Union MZ

Zvonko Milenković, vlasnik i direktor Privrednog društva “Union MZ” iz Požarevca, povodom obeležavanja 25 godina rada ovog preduzeća, zaposlenima je poklonio četiri miliona dinara. Radnici sa dužim stažom dobili su po 8.000, a onima koji rade manje od godinu dana isplaćeno je po 700 dinara za svaki mesec proveden u firmi, prenose Večernje novo.

Veliki je uspeh obeležiti 25 godina rada u vremenu tranzicije i time se malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi smo to uspeli uz pomoć zaposlenih, koje smatramo članovima naše velike proizvodno-trgovinske porodice. Odlukom o nagrađivanju želeli smo da pokažemo poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu 500 zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost “Unionu” – kaže Milenković.

Porodična firma “Union MZ” jedna je od najuspešnijih ne samo u Požarevcu i Braničevskom okrugu, već i u Srbiji, o čemu svedoče četvrt veka postojanja i rezultati poslovanja. Bavi se trgovinom na veliko i malo robe široke potrošnje, tovom svinja i brojlera, proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa, proizvodnjom priplodnih jaja i jednodnevnih pilića i proizvodnjom hleba i peciva.

HUMANOST

Osim po uspešnom poslovanju, ovo preduzeće poznato je i po svom humanitarnom delovanju. Jedna od najvećih donacija bila je u maju 2014. godine, kad je “Union MZ” poklonio pakete mesa, u vrednosti od milion dinara, za sve ugrožene od poplava i klizišta na području cele Srbije.

Izvor: Večernje novosti

Foto: Union MZ

Komentari 3

 1. Masa

  TAKO se proslavlja jubilej! Bravo!

 2. Тања

  Браво! А и цене су им пристојне, месо одлично и и укусно.

 3. Aleksandar Golić

  Neka im Bog da 100 puta više ,od ovoga što su dali radnicima, ali ne samo u novcu već i u zdravlju, sreći i radostima!
  Nadam se da ih neće ovakva vlast dohvatiti “pod svoje” – samo neka su što dalje od politike i srpskih vampirskih političara!