Treća “eSecurity konferencija” od 3. do 5. aprila u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Posle dve uspešne međunarodne konferencije na temu IT bezbednosti i zaštite informacija, Udruženje eSigurnost najavilo je organizaciju treće “eSecurity konferencije”, koja će biti održana od 3. do 5. aprila ove godine, u hotelu “Holiday Inn” u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija, kao jedan od značajnijih IT događaja u regionu, okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Konferencija svake godine donosi veliki broj predavanja, hands-on demonstracija, workshop-ova o aktuelnim pretnjama, sofisticiranim tehnikama napada, digitalnom životu, internetu stvari, kao i naprednim sistemima zaštite. Konferencija je organizovana u tri dana tako da se prvog dana, 3. aprila održavaju hands-on radionice, a 4. i 5. april su dani namenjeni za izlaganje i predavanja sponzora i predavanja po pozivu.

Posetioci konferencije su, kako je saopšteno, IT menadžeri, menadžeri informacione bezbednosti, stručnjaci u oblasti sajber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresovani za trendove i praktične savete u vezi sa zaštitom informacionih sistema.

Više informacija o prvoj i drugoj konferenciji Udruženja eSigurnost možete da vidite na zvaničnom sajtu konferencije, a informacije o učesničkim paketima možete naći na sledećem linku.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo