U BIZLife redakciju „stigao“ novi Samsung S9+

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Samsung promo

BIZLife redakcija bogatija je za jedan Samsung Galaxy S9+! Naime, naša koleginica Mina Gligorić je na sinoćnjem predstavljanju novih telefona ove kompanije izvučena u nagradnoj igri i našoj redakciji obezbedila super slike i video materijale u narednom periodu.

Razlog tome je što su glavni aduti novih Samsung Galaxy S9 i S9+ najbolja kamera za snimanje pri slabom osvetljenju sa novim dvostrukim objektivom blende, Super Slow-mo video zapis i personalizovani AR emotikoni. Samsung Galaxy S9 i S9+ biće u prodaji od 16. marta u ponoćno crnoj, koralno plavoj i purpurno ljubičastoj boji po preporučenim maloprodajnim cenama od 104.990 dinara za Galaxy S9, odnosno 116.990 dinara za Galaxy S9+. Uređaji će biti dostupni kod svih ovlašćenih maloprodajnih partnera i kod operatora.

„Ponosni smo što Samsung Galaxy S9 i S9+ stižu na srpsko tržište. Ovi uređaji značajno menjaju paradigmu načina na koji komuniciramo, delimo informacije i doživljavamo svet oko sebe, u vremenu u kom korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se pomoću fotografija, video-zapisa i emotikona. Sa Galaxy S9 i S9+ redefinisali smo kameru pametnih telefona i na tržište doneli elegantan i impresivan uređaj“, naglasio je Hojun Hwang, predsednik Uprave regionalnog predstavništva Samsung Electronics.

Izvor: BIZLife

Foto: Samsung promo