Udruženje poslovnih konsultanata Srbije izabralo novo rukovodstvo

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Udruženje poslovnih konsultanata Srbije (UPKS) saopštilo je danas da je na redovnoj izbornoj skupštini za predsednicu Upravnog odbora izabralo Aleksandru Hristov, direktorku Hristov consultinga, a za predsednika skupštine samostalnog konsultanta Daniela Tavčioskog.

Hristov, koja je u prošlom sazivu obavljala funkciju predsednice Skupštine UPKS, istakla je da su ciljevi novog rukovodstva nastavak promovisanja vrednosti UPKS i šansi koje ono pruža, motivisanje većeg broja konsultanata da se pridruže udruženju, kao i ostvarivanje punopravnog članstva u Međunarodnom veću udruženja poslovnih konsultanata (ICMCI), navedeno je u saopštenju.

“Udruženje je za 10 godina postojanja uspevalo da okuplja ljude od integriteta, da se održi kao organizacija koja je pridruženi član ICMCI krovne organizacije, koja okuplja poslovne konsultante u 50 zemalja, i predstavlja garanciju kvaliteta u pružanju usluga klijentima”, navela je Hristov.

Novi predsednik skupštine UPKS Daniel Tavčioski ocenio je da  postojanje ovakvog profesionalnog udruženja, koje čuva standarde angažovanja, omogućava da profesija konsultanta bude regulisana i institucionalizovana.

Na sednici Skupštine UPKS, za dvogodišnji mandat članova UO izabrani su Andrija Gencel, samostalni konsultant, Dario Daničić, direktor Intema consultinga iz Beograda, Borislav Čubrilo, direktor BUS Computers iz Kikinde i Ljubiša Petrović, direktor agencije Smart Management Solutions.

Članovi Nadzornog odbora su Aleksandra Vladisavljević, direktorka konsultantske kuće BIZZ, Iboja Farkaš, direktorka OR iz Novog Sada i Vladimir Pandurov, direktor agencije EU projekti.

Udruženje poslovnih konsultanata Srbije je pridruženi član Međunarodnog veća udruženja poslovnih konsultanata ICMCI, globalne organizacije koja okuplja najistaknutija udruženja poslovnih konsultanata širom sveta i dodeljuje CMC sertifikate koji su jedini međunarodno priznati brend namenjen individualnim poslovnim savetnicima.

Izvor: Beta

Foto: Pixabay