Veće putarine ni u mislima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Beta

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da se ne razmišlja o povećanju cene putarine od sledeće godine.

“Nismo o tome do sada razmišljali”, rekla je Zorana Mihajlović za RTS povodom najave v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da će od državnog vrha tražiti povećanje cene putarine od sledeće godine.

Ona je kazala da su visine putarina posao Ministarstva finansija i Vlade Srbije, a da direktor Puteva Srbije zna šta je njegov posao i da se nada da će ga raditi.

Drobnjak je rekao da je reč o planiranom povećanju od 10 odsto na svim auto-putevima u Srbiji i naveo da da će o tome razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Izvor: Beta

Foto: Beta

Komentari 1

  1. Dr Miggyy

    Mihajlovićka ne zna o poskupljenju putarine, a Drobnjak, njen činovnik, već se sprema da razgovara sa Sve višnjem-vođom o poskupljenju putarine za 10%. Ovde je*e lud zbunjenog ili obrnuto. Moguće je da su ministri postali miševi, a direktor puteva nije informisan. Bolje mu je da ne ide u Nemanjinu 11, puna je pacova i miševa.