Velika HR konferencija sledeće nedelje u Sarajevu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

IFTDO konferencija (48. po redu) biće održana u periodu od 24. do 26. juna 2019. godine u sarajevskom hotelu Hills, gde se očekuje veliki broj domaćih, regionalnih, ali i svetskih HR stručnjaka koji predstavljaju velike svetske korporacije.

Konferencija će biti otvorena od osam sati, a nakon registracije uslediće radni deo konferencije podeljen u tri celine koje će biti bazirane na digitalizaciji, dizajnu i mentorstvu, dok će u večernjim satima biti održana ceremonija svečanog otvaranja konferencije gde će se, između ostalog, održati govor upravnog odbora konferencije, uručiti specijalne IFTDO nagrade, a zatim sledi i zabava.

Drugog dana, pored odličnih predavača i tema koje će biti prezentovane svim učesnicima konferencije, biće otvoren i sajamski deo gde će se predstaviti svim domaćim ali i inostranim gostima, kompanije koje u svom poslovnom modelu usko specijalizovane za ljudske potencijale. Kada je u pitanju treći dan, pored ključnih govornika i njihovih prezentacija, biće prezentovane studije slučaja, a neke od njih su i „Kako izgraditi buduće lidere“, „Uticaj digitalizacije na poslu“, „Prilagođavanje radne snage digitalizaciji“.

„Veliko nam je zadovoljstvo da smo dobili priliku da u Sarajevu ugostimo najveće svetske kompanije i njihove predstavnike. IFTDO je velika HR konferencija, koja svake godine kreira odličan trodnevni program koji sadrži brojne korisne i aktuelne teme. Sigurna sam da će svi učesnici i ove godine biti zadovoljni IFTDO konferencijom u Sarajevu, njenim trodnevnim predavanjima, workshopovima, te sajamskim delom koji smo pripremili zajedno sa našim partnerima“, izjavila je Jasna Korda, direktor kompanije Origin Europe, glavnog organizatora IFTDO konferencije.


Svi zainteresovani za učešće na konferenciji prijavu mogu izvršiti OVDE.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo