„Zaječarsko pivo“ omiljeni brend u Srbiji

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U tradicionalnoj akciji „Moj izbor“, treću godinu za redom potrošači Srbije su „Zaječarsko pivo“ proglasili omiljenim pivom u Srbiji. Ovogodišnja, treća po redu nagrada, predstavlja veliko priznanje za Zaječarsko koje je osvojilo prvo mesto među 37 pivskih brendova u Srbiji, i proglašeno je omiljenim od strane dve hiljade anketiranih kupaca.

Priznanje „Moj izbor” jedino je u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, uz osnovni uslov da je proizvod domaćeg porekla, a akciju organizuje Udruženje potrošača „Moja Srbija“, uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i grada Beograda.

Prilikom uručenja priznanja, danas u Svečanoj sali Skupštine Beograda, Jelena Stankovic, Junior brend menadžer Zaječarskog piva, zahvalila je svima koji vole „Zaječarsko pivo” i koji su prepoznali i nagradili kvalitet ovog domaćeg brenda.

„Ponosni smo na to što su potrošači i ove godine izglasali „Zaječarsko pivo“ kao najbolji domaći proizvod. Želimo da zahvalimo na ovako vrednom priznanju, koje je za nas potvrda kvaliteta i koje nam pruža dodatni podstrek da nastavimo sa kontinuiranim unapređivanjem našeg brenda. Budući da nam je zadovoljstvo potrošača prioritet, uz vrhunski kvalitet naših proizvoda, trudićemo se da očuvamo vrednosti našeg brenda i opravdamo poverenje potrošača i u budućnosti“, izjavila je Jelena Stanković.

Priznanje „Moj izbor“ danas predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja u srpskoj privredi, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu „Moj izbor“ našlo se 780 domaćih proizvoda i brendova podeljenih u 24 kategorije, a glasanje je bilo organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde je potom određen pobednik u svakoj kategoriji.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Komentari 2

 1. Miroslav

  Čestitam Zaječarcima, ili Heinekenu, kako se oni javljaju kada ih neko potraži telefonom..Kvalitet piva
  je jedna straana medalje a poslovnost druga. Evo nekoliko reči o ovoj drugoj strani. Prija mi zaječarsko
  crno pivo. Kupovao sam ga (u staklenoj ambalaži) uglavnom, u DIS-u kod benzinske stanice na autoputu. U poslednje vreme, tamo ga uopšte nema. Zvao sam više puta njihov info broj, jednom sam čak i dobio izvesnog gospodina Dejana, a jednom mi je automatska telefonska sekretarica “rekla“ da ostavim poruku,
  što sam i učinio. A tog piva i dalje i DIS-u nema.
  Veliki, a verovatno i skupi, bilbordi po Beogradu reklamiraju “’Zaječarsko crno“’, ali neko bi, kada već ima informaciju trebao i da reaguje. Napominjem da u tom hipermarketu postoje flaše 0,33 i konzerve 0,5l
  njihovog piva kao i svetlo pivo te firme, problem je samo u neposlovnom ponašan ju pivare.

 2. Dr Milanče Mitovski, akademik IAS

  Povodom proglašenja „Zaječarskog piva” od strane potrošača Srbije „Zaječarskom pivu” posvećujem pesmu:

  PIVCE ZAJEČARSKO, A MOJE!

  Pivce moje,
  vitаminа puno
  i dаje snаgu,
  nisаm ni duno,
  nаljutio sаm drаgu.
  Gde je ono pivce?
  Nemаš brige,
  ono utiče nа živce,
  mаni se krigle.
  Koristi flаšu,
  nije mаlа,
  zа sаvest nаšu,
  moždа je šаlа.
  Popiti pivce,
  ne znаči dа,
  smiriš živce,
  to je prirodа.
  Pivce hlаdno,
  pričinjаvа se
  zаistа slаdno,
  njemu nаvići se
  biće ondа sklаdno.
  U njemu su
  B –vitаmini,
  oni se gužvаju
  u prаksi i istini.
  Mаni se,
  pivce,
  dokаzаno je,
  nije zа živce.
  Zaječarsko
  Meni drago,
  Flašu navrno
  Poljubih rado.
  Živeli!