Žiku baš krenulo, ode na Pink

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: screenshot

Voditelj Živorad Žika Nikolić dobio unosnu ponudu da pređe na televiziju Pink, što je, kako izvor Blica otkriva, autor „Šarenice“ i prihvatio.

Nikoliću ugovor na RTS ističe 28. februara, a do tada bi trebalo da dobije ponudu da potpiše novi, na godinu dana.

Međutim, do toga po svemu sudeći neće doći, jer je Žika odlučio da prihvati uslove koje je dobio od Željka Mitrovića, što je, nema sumnje, iznenadilo mnoge, rekao je prijatelj voditelja „Šarenice“, koja se na Javnom servisu emituje već 13 godina.

Mitrović je Nikoliću dao ponudu koju jednostavno nije mogao da odbije. Suma od 200.000 evra ili automobil i stan, po njegovoj želji, bili su više nego dovoljni da odluči da je vreme da pređe na Pink – navodi izvor, kome se Žika pohvalio, i dodaje da bi potpisivanja ugovora sa ružičastom kompanijom trebalo da se desi u ponedeljak.

Žika neće moći da prenese format „Šarenice“, po kom je prepoznatljiv, jer je isti delo nekadašnjeg direktora RTS Aleksandra Tijanića, ali nema sumnje da će na Pinku voditi emisiju sličnog karaktera, zaključuje osoba iz Nikolićevog okruženja.

Voditelj je u toku dana Blicu potvrdio da mu uskoro ističe ugovor na državnoj televiziji.

„Do kraja meseca imam ugovor sa RTS, a šta će biti posle toga, ne znam, videćemo. Možda ostajem, možda ne ostajem“, rekao je voditelj „Žikine Šarenice“.

Nikolić je, inače, na predstojećim izborima jedan od kandidata odbornika za Skupštinu Grada na listi SNS.

Izvor: Blic

Foto: screenshot