Biznis aplikacija Naša mreža – da posao radi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Piše: Branka Pudrlja Durbaba, Vip mobajl

Sve naprednija tehnologija koja se koristi u razvoju novih modela telefona menja našu svakodnevicu. Nekada jednostavni aparati koje smo koristili za razgovore i poruke, prerasli su u kompjutere koji skladište sve što nam je potrebno za svakodnevno funkcionisanje.

U svemu tome aplikacije su sigurno nešto bez čega ne možemo da zamislimo jedan dan. Pored onih koje nam pomažu da uskladimo svoje lične obaveze, jedna  može da olakša i poslovni život, i to malim i srednjim preduzećima.

„Naša mreža“ je prva besplatna biznis aplikacija na našem tržištu i otvara put da se unapredi poslovanje. Na koji način?

Tako što nudi pregršt korisnih informacija, ali i brojne mogućnosti za povezivanje među kompanijama, podstiče njihovu međusobnu komunikaciju i nova poslovna partnerstva.

Ima tri segmenta – Informiši me, Umreži me i Podrži me i svaki ima isti cilj – da vaš posao radi. Na jednostavan način omogućava da korisnik bude umrežen i informisan,  da prati promene na tržištu i novine u industriji.

Naša mreža pokrenuta je sa ciljem da podrži sve veći broj ljudi koji samostalno započinju svoj biznis. Put preduzetnika je težak i pun neizvesnosti. Zbog toga je važno da na jednom mestu imaju sve ono što može da im olakša ulazak u nove poslovne poduhvate – bez dodatnih investicija.

Ukoliko imate svoj biznis ili razmišljate da ga pokrenete, preporučujem vam ovu besplatnu aplikacija koja će brzo i lako postati alat bez koga nećete moći da zamislite svoj poslovni dan.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo