Edin Škorić: Mnogi bi da ne rade, a da imaju veliki novac

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Screenshot RTS

Bavljenje sportom zahteva posebnu posvećenost i disciplinu. Uparvo zbog toga uspešni sportisi mogu biti i dobri biznis uzori. Bivši odbojkaški reprezentativac i trener Odbojkaškog kluba glivih „Olimpija“ Edin Škori za BIZLife dao je svoju definiciju uspeha i uputio kritiku „neradnicima“.

Ne mogu da dam savet o tome kako biti uspešan, ali mogu da kađem kako biti srećan. Za mene je biti uspešan jednako biti srećan. Prvi uslov da budeš srećan je da budeš zdrav, zato radite na svom zdravlju. Treba da imaš oko sebe krug prijatelja koje poštuješ i voliš i porodicu koja te voli i poštuje. To je kamen temeljac. Što se uspeha u finasijskom smislu tiče, moraš da radiš da bi zaradio, i ne vidim zašto bi se Srbija po tome izdvajala od bilo koje druge zemlje.  To što postoji jako veliki broj ljudi koji ne žele da rade, a da imaju jako veliki novac, to je sad malo kontradiktorno. Treba da radiš, da ulažeš u svoje znanje i svoj posao, da nadograđuješ sebe i da podižeš svoju svest na neki malo viši nivo, a novac će valjda doći.

Izvor: BIZLife

Foto: Screenshot RTS

Komentari 1

  1. N

    „Bivši odbojkaška reprezentativac i trenera Odbojkaškog kluba glivih“, Uparvo, sportisi, kadjem. Toliko grešaka u tekstu odvlači pažnju od poente.