Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Blic: Glumac Nikola Đuričko se sa porodicom seli u Ameriku

Popularni srpski glumac Nikola Đuričko je, prema informacijama koje je objavio dnevni list Blic u današnjem izdanju, odlučio da nastavi karijeru u Americi.

Taj list se poziva na saznanja iz njegovog okruženja, a navodi se i da je u svom Jugoslovenskom dramskom pozorištu uzeo godinu dana neplaćeno.

Spekuliše se da Đuričko za nastavak karijere “preko bare” može da se osloni na dosadašnje iskustvo u radu sa Anđelinom Džoli na filmu “U zemlji krvi i meda”.

Svojevremeno je u intervjuu za Nedeljnik, Nikola Đuričko na pitanje da li je posle iskustva sa Anđelinom Džoli sa kojom je bio i na dodeli Oskara (čak i nasmejao celu salu), razmišljao o emigraciji?

“Ne znam. Imam agenta u Londonu. Trudim se da zaigram u Ligi šampiona. Znam koliko je narod bio ponosan kada sam se pojavio u filmu ‘World War Z’ s Bredom Pitom. U tom smislu znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu. To pruža nadu nekom čoveku u Srbiji da kaže ‘Ako može ovaj Đuričko, onda mogu i ja samo ako budem vredno i dobro radio’.

Istina, par puta sam pomislio da odem iz Srbije tokom devedesetih. Što kaže moj drugar: ‘Sad sam počeo da mislim o odlasku iz Srbije ali bez strasti. Ranije sam hteo da odem, jer ne mogu ovo da podnesem, a sad samo ono – idem’…”, rekao je tada Đuričko.

 

Izvor: Blic/Nedeljnik

Foto: YT/Screenshot

What's your reaction?

Komentari

  • Srbijanka

    Siguno je bolje, nego ovde. Sve najbolje i srecno! :)

  • KIKO PAVLOV

    što se mene tiče, idi odmah... nemoj da se okrećeš, putuj nećemo da tugujemo.Samo bih voleo da povedeš i Borisa, i ne vraćaj se .Voleo bih da dobiješ Oskara, da imaš kuću u Holivudu, Putuj igumane i ne kukaj...

  • Bozo

    Srecan put preko "velika bare" u zemlju neogranicenih mogucnosti. Dobar glumac moze i u SAD-u napraviti veliku karijeru.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE