Bojić ne odustaje od štrajka glađu, tu su i koferi sa dokumentacijom - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Bojić ne odustaje od štrajka glađu, tu su i koferi sa dokumentacijom

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje Milovan Bojić ne odustaje od najavljenog štrajka glađu, ukoliko se ne ukloni neleglni objekat brze hrane, koji kako kaže koči izgradnju Instituta “Dedinje 2”.

“Ja ću sigurno istrajati u svojoj nameri i započeću štrajk glađu 4. avgusta, ukoliko se objekat ne sruši”, kazao je Bojić za Prvu televiziju.

On je pokazao i kofer u kojem je kako kaže  dokumentacija o problemu neleglnog objekta. Dodaje da je to samo jedan od ukupno četiri kofera koji je za osam meseci iskoristio kako bi dostavio neophodnu dokumentaciju.

“Mi smo osujećeni da napravimo jednu svetsku bolnicu i proširimo kapacitete. Sada imamam bolnicu u kojoj pacijenti padaju u nesvest zbog nedostatka kiseonika, u kojoj nijedan doktor nema svoju sobu, nemaju svlačionice, anfiteatre, prateće sadržaje… Hodnici u ovoj bolnici su kao u siromašnoim stanu, toliko uski. Neverovatno je da ova bolnica koja ima najmanji broj postelja postiže tako svetske rezultate”, požalio se Bojić.

Institut “Dedinje” podneo je zahtev za rušenje bistroa-ćevabdžinice koja, kako tvrdi Bojić,  ima privremenu dozvolu za rad do privođenja građevisnkog zemljišta nameni, u ovom slučaju izgradnji “Dedinja 2”.

On tvrdi da je “sa papirima sve bilo ‘čisto’” kada je došao na čelo Institita, 30. novembra prošle godine, ali je, kaže, u međuvremenu volšebno uknjižen bistro na parceli na kojoj je imao privremenu dozvolu za rad.

Izvor: Prva TV, BIZLife

Foto: Medija centar

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE