Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Buđenje noćnog života u Beogradu

Život u Srbiji se polako vraća u normalu posle svih restriktivnih mera, ali beogradske kafane, klubovi i splavovi na rekama još uvek ne rade punim kapacitetom.

Epidemija je zaustavila i noćni život u Beogradu, a, kako su vanredne mere polako počele da slabe, dolazi vreme da se provod u prestonici ponovo digne na noge.

Pojedine kafane su počele s radom, dok neki klubovi i dalje čekaju ponovno otvaranje.

“Sprovodimo sve mere koje su propisane. Radimo kako preko dana, tako i uveče. Poštuje se i propisan broj ljudi, tako da smo pažljivi s rezervacijama”, naglašavaju u jednoj kafani u centru grada.

Ugostiteljski objekti počeli su sa radom 4. maja, tada su širom zemlje kafići, kafane i restorani otvorili svoja vrata, ali uz obavezno poštovanje svi propisanih mera.

Sezona noćnog života u Beogradu se polako budi, a provod na splavovima još uvek nije u potpunosti aktivan.

“Nismo još počeli sa radom, otvorićemo sezonu početkom juna”, kažu iz jednog od poznatijih splavova na Ušću.

S druge stane, jedan od njih koji se nalazi na Keju oslobođenja, otvorio je svoja vrata za goste uz poštovanje svih propisanih mera.

“Naš lokal ima baštu, pa većina gostiju uživa napolju, retko ko se odluči da sedne unutra. Poštujemo i propisani broj ljudi, do sada nije bilo više od 50 gostiju, a kako je promenjena odluka, sada ćemo primati 100 ljudi. Radnim danima radimo do ponoći, a vikendom do jedan sat posle ponoći. Svi radici nose maske i rukavice, a obezbeđena su i dezinfekciona sredstva”, objasnili su iz ovog splava.

Po svemu sudeći, noćni život se polako vraća u normalu.

Izvor: Novosti

Foto: BIZLife

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE