BusPlusu se BLIŽI KRAJ, Beograd TRAŽI nekog da "uredi" prevoz i naplatu - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BusPlusu se BLIŽI KRAJ, Beograd TRAŽI nekog da “uredi” prevoz i naplatu

  Grad Beograd raspisao je tender za Projekat unapređenja sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu, pošto BusPlus ugovor ističe naredne godine.

  Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da se završava desetogodišnji ugovor sa konzorcijumom na čijem se čelu nalazi firma Apeks, te da Grad traži partnera, a ko će to biti, znaće se u drugoj polovini naredne godine.

  “BusPlus ugovor ističe u 2020. i u drugoj polovini naredne godine moramo da raspišemo novi tender. Da bismo bili spremni za taj tender, pustili smo jednu javnu nabavku koja bi trebalo da definiše šta će Beograd tražiti od partnera koji će raditi naplatu karata.”

  Sada tačno hoćemo da znamo šta želimo od partnera, a imamo i neko desetogodišnje iskustvo, istakao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za Telegraf.

  Busplus sistem stupio je na snagu 1. februara 2012. godine. Prema tenderskoj dokumentaciji, ugovor ističe u septembru 2020. pošto je desetogodišnja saradnja Grada Beograda i konzorcijuma na čijem se čelu nalazi firma Apeks, ozvaničena u septembru 2010, a u međuvremenu je osvežena sa čak šest aneksa, od kojih je poslednji parafiran u septembru 2015.

  Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, cilj studijsko-istraživačkog projekta je priprema aktivnosti za prevođenje postojećeg sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u Beogradu u buduće željeno stanje bez skokovitih promena i nepredviđenih okolnosti.

  Izvor: Beoinfo, N1

  Foto: Beoinfo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE