Kenon predstavlja novu generaciju produkcionih skenera

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kenon predstavlja novu generaciju produkcionih skenera

  Kenon Evropa (Canon Europe), svetski lider u grafičkim rešenjima najavio je značajno unapređenje svoje nagrađivane serije produkcionih skenera imageFORMULA. Novi modeli imageFORMULA DR-G2090, DR-G2110 i DR-G2140 predstavljaju moćna rešenja za firme sa potrebama za skeniranjem velikih količina dokumenata.

  Kombinujući Kenonove najnovije hardverske i softverske tehnologije, nova serija pruža veću brzinu, manju buku i dodatni LAN interfejs za A3 skeniranje, saopšteno je danas.

  Ispunjavanje potreba za produktivnošću

  Najnovija generacija produkcionih skenera serije imageFORMULA DR-G2 kompanije Kenon savršeno odgovara organizacijama u kojima velike količine dokumenata treba da se digitalizuju, kao što su užurbane korporativne pisarnice i kompanije koje skeniraju dokumenta za svoje klijente, poput kompanija koje pružaju usluge spoljne saradnje za poslovne procese.

  Zahvaljujući robusnom mehanizmu za ubacivanje papira, korisnici mogu da skeniraju različite dokumente izmešane, tako što se strane pouzdano ubacuju i razdvajaju.

  Organizacije takođe mogu da skeniraju izmešane veličine papira i debljine, od vizitkarti do dokumenata veličine A1 koristeći funkciju režima presavijenih stranica (folio).

  Novi modeli koriste Kenonovu najnoviju tehnologiju CIS senzora i nedavno razvijeni integrisani DR procesorski čip kako bi omogućili skeniranje i obradu slike u velikoj brzini: do 280 slika u minuti u boji pri rezoluciji od 300 tpi. Dodatne funkcije koje poboljšavaju produktivnost uključuju ubacivač velikog kapaciteta od 500 listova za obradu bez prekida većih paketa za skeniranje i Fast Start Scan (skeniranje sa brzim startom) da bi se smanjila zadrška nakon pritiskanja tastera start.

  Menadžer za proizvode za Evropu, Kenon kompanije Tim Brosnihan istakao je da je produktivnost u svakoj kompaniji veoma značajna, a da je ta potreba još izraženija u okruženjima pod velikim pritiskom, u kojima je ispunjavanje rokova od kritičnog značaja, a skeniranje velikih količina je standardna praksa.

  „Od državnih i finansijskih institucija do zdravstva i obrazovanja, firmama koje obrađuju velike količine dokumenata svakog dana potreban je pouzdan proizvod. Ovi A3 skeneri osmišljeni su za zahtevna okruženja sa velikim obimima posla do 70.000 skeniranja dnevno, gde su pouzdanost i svestranost od najvećeg značaja“, rekao je Brosnihan.

  Modeli imageFORMULA DR-2110 i 2140 prvi su produkcioni skeneri koji istovremeno nude ugrađeni LAN interfejs kao i mogućnost povezivanja putem USB-a, što korisnicima omogućava da uštede kako na ceni tako i potrebnom prostoru ukidanjem potrebe za zasebnim računarom ili softverskom aplikacijom.

  Serija takođe ima ažurirane komplete za razvoj softvera za skeniranje dokumenata (software development kit – SDK) kako bi omogućila korisnicima da u potpunosti ispune specifične potrebe svojih organizacija.

  SDK obuhvata alatke, resurse i kôd koji je potreban programerima da bi napravili nove aplikacije i inovativna rešenja za skeniranje dokumenata.

  Skeneri takođe imaju ISIS/TWAIN/WIA i Kofax VRS drajvere koji podržavaju integraciju u različite aplikacije za skeniranje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE