Novi, ultrakompaktni Canon skener fleksibilnih mogućnosti idealan za mala preduzeća

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi, ultrakompaktni Canon skener fleksibilnih mogućnosti idealan za mala preduzeća

  Najavljujemo novi stoni skener koji je jednostavan za korišćenje i koji je dizajniran sa fleksibilnim USB i WiFi mogućnostima povezivanja, za podršku malim firmama, bez obzira gde je njihov radni prostor postavljen. Nadograđujući uspešan format našeg modela imageFORMULA DR-S150, novi imageFORMULA DR-S130 odgovara na zahtev za robusnim rešenjem za digitalizaciju koje je visokih performansi namenjenog svakoj maloj ili kućnoj kancelariji.

  Fleksibilne mogućnosti povezivanja za podršku radnom mestu koje se razvija

  Dizajniran za podršku malim firmama i kancelarijskim timovima koji nastavljaju da se prilagođavaju novim radnim okruženjima, imageFORMULA DR-S130 stoni skener pruža veoma potrebnu fleksibilnost, pružajući i WiFi i USB mogućnost povezivanja. Radi dodatne jednostavnosti korišćenja, uređaj je opremljen CaptureOnTouch Pro softverom kojeg krasi interfejs prilagođen korisniku sa jednostavnim korišćenjem putem ikona. Efikasne prečice mogu da se konfigurišu radi često obavljanih zadataka za snimanje i slanje dokumenata na različite destinacije, uključujući cloud usluge, kao što su OneDrive i Dropbox.

  Savršen za korišćenje u pokretu, kod kuće i u malim kancelarijama, ovaj novi uređaj može da se aktivira sa pametnog telefona ili direktno sa PC ili MacBook računara. Datoteke zatim mogu automatski da se skeniraju i sortiraju korišćenjem zonskog OCR-a, prepoznavanja barkodova i 2D kodova, što pomaže u obradi poslovnih informacija i njihovom sortiranju u postojeće radne procese i sisteme za upravljanje dokumentima. To podržava lakšu kolaboraciju između timova i smanjuje administrativna opterećenja zaposlenih, štedeći vredno vreme poslovanja i resurse. Kompaktne stone dimenzije pružaju fleksibilnost za vaše kancelarijsko okruženje, bez kompromisa po pitanju prostora – ili produktivnosti.

  Performanse na koje možete da se oslonite

  DR-S130 radi istovremeno i pouzdano i jednostavno, pružajući svakome bez IT tima savršeno rešenje odmah iz pakovanja. Njegov robustan dizajn osigurava pouzdane, produktivne performanse za užurbane radne zadatke do 3.500 skeniranja po danu i skeniranje 60 slika po minuti. Zahvaljujući funkcionalnosti PUSH skeniranja možete da pošaljete skenirane datoteke direktno sa uređaja na izlaznu destinaciju i da izbegnete preusmeravanje putem računara, štedeći resurse i vreme.

  Svestrana obrada dokumenata u skladu sa svakom vašom potrebom

  U cilju jednostavnog arhiviranja, uređivanja i distribucije dokumenata, imageFORMULA DR-S130 opremljen je pouzdanim, svestranim ubacivačem, kako bi vam omogućio da skenirate razne dokumente, od debelih do tankih, uključujući plastične ID kartice, reljefne kartice i pasoše. Njegovi izdržljivi valjci za ubacivanje i razdvajanje čine serijsko skeniranje mešanih dokumenata jednostavnim i intuitivnim. Zahvaljujući ultrazvučnoj detekciji dvostrukog ubacivanja, možete da budete sigurni da će svi dokumenti biti skenirani i da neće biti propuštena nijedna informacija.  Korišćenjem režima Active Threshold, funkcije kao što su automatska detekcija boja, prepoznavanje orijentacije teksta, automatska detekcija veličine papira i uklanjanje iskrivljenosti mogu da vam uštede vredno vreme, bez potrebe za podešavanjem postavki, istovremeno konstantno pružajući rezultate visokog kvaliteta.

  Tim Brosnihan, evropski menadžer za proizvode, Canon Europe, kaže: “Veoma smo ponosni na našu imageFORMULA seriju, koja skeniranje čini pristupačnim i jednostavnim za korišćenje za sve firme, bez obzira kakva je njihova postavka. Pošto digitalna transformacija ubrzano postaje pitanje preživljavanja za firme širom sveta, želeli smo da našim klijentima sa manjim firmama pružimo prilagođen proizvod koji odgovara njihovim potrebama, bez pravljenja kompromisa po pitanju kvaliteta dizajna, performansi ili produktivnosti.  Kompaktne dimenzije, funkcionalnost PUSH skeniranja i mogućnosti povezivanja čine ga fleksibilnim dodatkom bilo kojoj maloj kancelariji ili kancelariji na daljinu, bilo da je ona kod kuće ili u deljenoj zgradi. Zahvaljujući nizu opcija za skeniranje dokumenata, bez obzira kakve su vaše potrebe za skeniranjem, imageFORMULA DR-S130 pruža brze, visokokvalitetne rezultate, održavajući vaše dnevne radne procese kao prioritet.”

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE