CBS International dobitnik nagrada za najbolju konsultantsku kuću i najbolji prodajni tim

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CBS International dobitnik nagrada za najbolju konsultantsku kuću i najbolji prodajni tim

  Na ovogodišnjoj svečanoj dodeli regionalnih CIJ nagrada (“CIJ Awards Serbia & SEE 2018”) vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je deo Cushman&Wakefield grupe, osvojila je dva prestižna priznanja kao najbolja konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji i najbolji tim za prodaju stambenih projekata.

  Nagrade su ispred kompanije primili Goran Živković, direktor CBS International za Srbiju, i Mina Kalezić, direktor marketinga i prodaje.

  Dodela CIJ nagrada ustanovljena je 2001. godine i jedina je manifestacija ovog tipa na nivou Jugoistočne Evrope koja nagrađuje najuspešnije u oblasti nekretnina, a u cilju selekcije najboljih konsultanata, investitora, projekata, finansijskih institucija, građevinskih firmi, kao ključnih igrača kako na globalnom i regionalnom nivou, tako i na tržištima pojedinačnih zemalja. Od ove godine kako bi išao u korak sa promenama na lokalnim, regionalnim i međunarodnim tržištima nekretnina ovaj događaj osim naše zemlje, obuhvatio je i konkurente iz regiona: Grčku, Makedoniju, Hrvatsku, Sloveniju, Tursku, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Moldaviju i Crnu Goru. Dobitnike je u svim segmentima tržišta nekretnina birao stručni žiri u Srbiji, ali i sve zemlje učesnice manifestacije koje su dale svoj doprinos putem online glasanja.

  “Veliko je  zadovoljstvo kada vas za najboljeg u svojoj oblasti izabere žiri koji čine neke od najvećih kompanija u regionu koje se bave nekretninama, a koje su u isto vreme naši klijenti, partneri, pa čak i konkurencija”, rekao je Goran Živković ispred kompanije CBS International.

  Ova kompanija je na pragu dvanaeste godine poslovanja tokom kojih su u svojoj delatnosti apsolutni lider u našoj zemlji, pokriva najveći spektar integrisanih usluga: procenu vrednosti nekretnina i razvojni konsalting, izdavanje i prodaju kancelarijskih i maloprodajnih prostora, izdavanje i prodaja stambenog prostora, izdavanje i prodaja industrijskih objekata, prodaja zemljišta, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, marketing, upravljanje i održavanje nepokretnosti.

  CBS tim stučnjaka čini 75 profesionalaca, od kojih je 46 licenciranih brokera, sa portfoliom od preko 1500 domaćih i internacionalnih klijenata. Ova konsultantska kuća zastupnik je preko 30 ekskluzivnih projekata u svim segmentima tržišta nekretnina, među kojima su i neki od najvećih stambenih objekata poput Skylina, Central Gardena, Wellporta, Voždovih kapija, My Aviva.

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBS International

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE