COTRUGLI: Executive MBA i MBA stipendije u iznosu od 200.000 evra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  COTRUGLI: Executive MBA i MBA stipendije u iznosu od 200.000 evra

  Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School, dvanaestu godinu zaredom dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije u iznosu od 200.000 evra ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

  MBA program (Master of Business Administration) je vodeći standard poslovne edukacije u svetu. Program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj.

  Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

  Posebno je važna činjenica kako MBA povezuje praksu i teoriju, a to je nešto što je izuzetno korisno za dalji razvoj u poslovnom svetu.

  MBA isto tako izaziva već postavljene navike polaznika, a usmerava ih i prema onome što je potrebno da postanu senior menadžeri i/li bolji lideri.

  Suprotno od uvreženog mišljenja, ekonomisti čine tek deo grupe polaznika (30%), a veliku vrednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

  COTRUGLI Business School je jedna od 2% međunarodno AMBA (Association of MBA’s) akreditovanih poslovnih škola u svetu. Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno ima čak 1600 polaznika i alumnija.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE