Crédit Agricole Banka imenovala je novog Predsednika Izvršnog odbora   - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crédit Agricole Banka imenovala je novog Predsednika Izvršnog odbora  

  Gospodin Gianluca Borrelli je novi Predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija.

  Gospodin Borrelli dolazi sa izazovnog tržišta Italije gde je stekao 25 godina profesionalnog iskustva, radeći na značajnim pozicijama u različitim poslovnim segmentima. Rođen je 1972. godine u Milanu, a nakon sticanja Master diplome iz ekonomskih nauka, karijeru je gradio u Banca Intesa i Cariparma, koja je 2007. godine postala deo Crédit Agricole grupe. Pre angažmana u Srbiji, radio je kao Generalni direktor Crédit Agricole Leasing Italia, Eurofactor Italia i Crédit Agricole Carispezia.

  „Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama koje su već pokrenute od strane Narodne banke Srbije i Vlade.

  Kao deo Crédit Agricole grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, mi ćemo uraditi sve što je potrebno kako bismo podržali realnu ekonomiju i sigurnost štednje naših klijenata.

  Udvostručili smo napore da sagledamo potrebe svojih klijenata i da im svakodnevno pružamo podršku u vezi sa digitalnim servisima Banke. Pokrenuli smo i nekoliko inicijativa poput besplatnog dozvoljenog minusa za sve zdravstvene radnike koji se bore u prvim redovima, i kojima bih ovom prilikom želeo lično da se zahvalim.

  Crédit Agricole Srbija želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta, čvrsto sam uveren u brz oporavak i zasluženu pozitivnu budućnost Srbije,” izjavio je gospodin Borrelli.

  Kao novi Predsednik Izvršnog odbora, gospodin Borrelli biće odgovoran za poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji, koja sa svoje 74 filijale i preko 900 zaposlenih, pruža usluge za gotovo 300.000 klijenata.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE