Da li biste kancelariju premestili u bazen?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li biste kancelariju premestili u bazen?

  Organizaciji poslovnog prostora se u poslednje vreme posvećuje velika pažnja. Pri svemu tome razmišlja se na koji način će zaposleni biti najproduktivniji ali i najzdraviji.

  Velike tehnološke firme su unele promene u organizaciju radnog prostora time što su počele da uvode različite inovacije i “zanimacije” za zaposlene, poput ljuljaški, lejzi begova, stolova za stoni tenis i slično.

  Neke od poslednjih zanimljivih stvari koje su kompanije uvele u način rada su sedenje na pilates lopti i rad na traci za trčanje.

                       

  Ali, jedna firma u Americi je “pobedila” u inoviranju. Oni su celu svoju kancelariju “premestili” u bazen.

  Rič Levis, koji vodi tu kancelariju u bazenu, kaže da je gledao svoj tim kako se trudi da na različite načine sebi obezbedi udobnost, a da je čak za njega radio i frilenser koji je ležao tokom radnog vremena, ali da se sve promenilo kada su se “preselili” u bazen.

  “Sada kada gravitacija ne vuče tim dole, profit i moral su krenuli da se podižu. Sada čak i oni koji za nas rade na daljinu, žele da dođu u firmu”, istakao je on.

  Kako je objasnio, bilo je logističkih pitanja koje je trebalo rešiti, a najveće je bilo pitanje bezbednosti i upotrebe kablova i elektronike u vodi. Sve su rešili dobrom izolacijom, a sada kaže da se takav rad u stvari i ne razlikuje mnogo od normalnog kancelarijskog posla.

  Kako je istakao, jedino što se sada malo više razlikuje od jednostavnog rada u kancelariji je “opušteni petak”, jer je “malo više opušten”.

                           

  Razmislite u kakvom okruženju biste vi voleli da radite i pokušajte nešto da promenite. Ne morate se baš “seliti” u bazen, ali možete promeniti stolicu i naći neku koja vam je udobnija. A za podsticaj na tu promenu, pogledajte kako izgleda rad u bazenu.

  Izvor: BIZLife/LinkedIn

  Foto: Screenshot

  Piše: T. K.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE