Da li znate za TEHNIKU OGLEDALA koja pomaže mnogim javnim ličnostima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li znate za TEHNIKU OGLEDALA koja pomaže mnogim javnim ličnostima

  Niko vam na svetu ne može pomoći koliko možete učiniti sami sebi. Evo korisnog citata Joko Ono ’Smejte se u ogledalo. Radite to svakoga jutra i počećete da primećujete veliku razliku u svom životu’.

  Ono što uspešne razlikuje od drugih je veliko samopouzdanje koje poseduju. Takve osobe primećujete u masi i divite im se. Oni nemaju straha da nekoga gledaju pravo u oči, da kažu šta žele i na kraju to i dobiju.

  Dobra vest jeste da svako može postati kao oni, uz vežbu i odlučnost. Za početak, i kada se pretvarate da imate samopouzdanja, izgledaćete važniji u očima drugih. Ovu zanimljiva tehniku primenjuju mnoge javne i poznate ličnosti.

  Šta da radite?

  Stanite ispred ogledala. Što je ono veće to je bolje za tehniku. Neka težina vašeg tela bude jednako raspoređena. Ispravite se i duboko udahnite. Gledajte sebe u oči sa samopouzdanjem. Napravite blagi osmeh kako biste delovali odlučno. Počnite da pričate svom odrazu:

  -Verujem u sebe!

  -Mogu!

  -Svakoga dana postajem jedan posto bolji

  -Žnam šta hoću i ne plašim se da to postignem

  Razmišljajte o vašem cilju i izgovarajte sebi kako možete da ga ostvarite i kako ništa ne može stati na put vašem uspehu. Nastavite da dišete što dublje možete i imajte samo pozitivne reči i misli. Radite to od pet do deset minuta. Ukoliko želite da se više posvetite ovoj priči nastavite koliko god možete navodeći stvari u kojima ste dobri i šta je to što volite kod sebe. Poenta je da počnete da verujete u svoje potencijalne mogućnosti.

  Koliko često?

  Najbolje bi bilo da tehniku primenjujete svakog jutra i da ona postane vaš jutarnji ritual. Treba svaki dan da započnete sa enrgijom i samopouzdanjem. Preporučuje se i da ovu vežbicu radite kad god osetite nedostatak samopouzdanja.

  Šta očekivati?

  Posle prvog puta ćete osetiti malu razliku u ponašanju ali to neće dugo trajati. Kada završite vežbu vratićete se svakodnevici, obavezama i stvarima koje vas muče. Neka vas to ne obeshrabri. Radite tehniku dva puta nedeljno i za dve do tri nedelje počećete da prepoznajete samopouzdanu osobu u ogledalu. Pravi efekat ogleda se na duže staze.

  Nakon mesec ili dva niko više neće moći da porekne da ste vi samopouzdana osoba. Nećete imati problem da gledate druge u oči i postaćete mnogo aktivniji jer ćete dane provoditi u ostvarivanju svojih ciljeva. Ništa neće moći da vas zaustavi i, što je najvažnije, vaše oči će zračiti.

  Primetićete da vas ljudi drugačuje gledaju. Više nećete biti inferiorni u odnosu na njih. Zapamtite da je ovo uradio skoro svaki sportista pred veliko takmičenje, biznismen pre važnog sastanka sa klijentom, glumac pre premijere, zaljubljeni pre sastanka… navodi ’Lets reach success’.

  [preporucene_vesti ids=”115022, 223607, 235735″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: printscreen

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE