"Da, pogrešili smo ALI..."

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Da, pogrešili smo ALI…”

  Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da ni u jednom trenutku nije svaljivala krivicu na građane zbog pogoršanja situacije u vezi sa koronavirusom, već da je govorila da je ovo borba svih nas zajedno.

  “Ja nisam čula ni u jednom trenutku da je predsednik Aleksandar Vučić svalio krivicu na građane. Kada sam govorila da nismo disciplinovani ja sam uvek kretala od sebe. Ja možda nisam ozbiljno shvatila nošenje maski u zatvorenom prostoru”, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara nakon sednice Kriznog štaba.

  Dodala je da se ovog puta trude da ne uvedu represivne mere jer epidemija neće nestati, već da ćemo morati da naučimo da živimo sa virusom.

  “Ovako će biti dok ne izađe vakcina. Svi zajedno treba da naučimo da je ovo novi način života. Da li smo pogrešili (u vezi naglog popuštanja mera)? Da, pogrešili smo. Kao što je pogrešila SZO i kao što su svi grešili svaki dan. Ali nisam sigurna da ja mogu da preuzmem tu odgovornost. Nije krivica građana, krivica je virusa”, rekla je premijerka.

  Brnabić je rekla da je Vlada pogrešila jer su takva predviđanja bila na nivou Evrope i sveta, to jest da niko nije očekivao da ćemo imati ovakvu situaciju sa virusom u toku leta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mučenik

   Da ne veruje čovek kako ΛV može sebi da dozvoli da bude samo predsednik, kada je sada predsednik, premijer, ministar svih ministarstava, sudija, kadija, policija, nadrilekar itd, itd nemam vremena da nabrajam sve šta radi on. .Ovaj nadrilekar zna da se niko nije razboleo od korone na izborima, a ima bolesnih iz njegovog okruženja: Maja Gojković, Đurić, Vulin na veselju i igri nakon izbora. Takođe, ima zaraženih na predizbornoj kampanji, a niko nije zaražen za vreme zaokruživanja kandidata. To je prilično tačno od svega drugog. Čelnik ΛV, kobajagi, je obradovao radnike i penzionere da neće smanjivati pripadajuće prinadležnosti. Ko njemu može da još verovati, kada su mu usta pune laži i paralaži. Još je radnike obradovao, obećavajući im povećanje plata. Penzionere ne pominje, ostaju njegovi zamorčići. Zašto da im povećava penzije, kada su ga izglasali, sada mogu i da se presele u zadnje prebivalište i tako povećaju suficit u budžetu. Zaslužili su neka gledaju prazna “jasla”. On je obećao i 2014. godine da neće smanjivati penzije i nije, samo što je punih četiri godine otimao bezdušno penzije, kako samo on to može?

  • Pera

   Krajnje neozbiljna izjava premijera da je možda neozbiljno shvatila opasnist od virusa, a na čelu je države i KŠ, pa ona nema prava na neozbiljnost, jer to sada gradjani plaćaju svojim životima. Prema njoj niko nije kriv do samog virusa. Pa ako je i od premijera, mnogo je !

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE