Delta Agraru 11 priznanja na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta Agraru 11 priznanja na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

  Nastup Delta Agrara na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu nagrađen je sa 11 priznanja.

  Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma dodeljen je ovoj kompaniji za izložene kolekcije svinja (nazimice F1 i landras, krmača sa prasadima i tovne svinje) i junica i krava (Holštajn-frizijska rasa). Zlatnom medaljom nagrađen je korporativni identitet Delta Agrara, kao i doprinos unapređenju jedinstva tradicije i modernog doba, kroz ovčarnik koji je predstavljen na Sajmu. Velika zlatna medalja uručena je za estetiku pakovanja stočne hrane Ambar, a nagrađene su i izložene nazimice rase landras, dvizavci rase il de Frans.

  „Priznanja Delta Agraru dolaze kao rezultat kontinuiranog ulaganja u najbolje svetske tehnologije. Kupujemo znanja od najboljih, primenjujemo ih na svojim imanjima i farmama i zatim sa njima upoznajemo proizvođače u Srbiji. To je recept koji se pokazao kao pobednički i nemamo razloga da ga menjamo“, kaže Marko Živković, menadžer prodaje FSH Ambar

  Na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu Delta Agrar predstavio se štandovima stočarstva, mehanizacije, a prvi put predstavio je i novu robnu marku stočne hrane Ambar. Pod imenom Ambar na tržištu će se naći visoko  kvalitetne potpune smeše, dopunske smeše i premiksi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE