DHL nagrađen kao odlična kompanija za rad

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  DHL nagrađen kao odlična kompanija za rad

  Kompanija DHL Express, globalni lider u logistici i ekspresnoj isporuci, osma je najbolja kompanija za rad na svetu za 2017, prema analizi kompanija Great Place to Work® i FORTUNE. Lista od 25 najboljih mesta za rad predstavlja pravi pokazatelj kako vodeći svetski poslodavci ulažu u zaposlene, stvaraju motivisanu i angažovanu kulturu na globalnom nivou i pružaju privlačne mogućnosti za razvoj talenata.

  „Svi mi u kompaniji DHL Express smo ponosni što smo prepoznati kao jedno od najboljih mesta za rad na svetu. Ovo predstavlja nesumljivu potvrdu naše posvećenosti stvaranju uslova za razvoj i napredak najangažovanijih zaposlenih na svetu u najinternacionalnojoj kompaniji na svetu“, izjavio je Ken Alen, generalni direktor kompanije DHL Express. „Great Place to Work® je jedno od najstrožih akreditacionih tela, a rangiranje je, takođe, zasnovano na anonimnom anketiranju hiljada zaposlenih, tako da smo posebno oduševljeni što su se na taj način konkretizovale naše investicije u ljude i kvalitetne programe za razvoj ljudskih resursa“.

  DHL se na ovoj rang-listi 25 najboljih kompanija za rad na svetu istakao u tri važna segmenta: nepristrasnost – napredovanje zasnovano na zaslugama onih koji to zaslužuju; učešće – uključivanje zaposlenih u donošenje odluka koje utiču na njihov rad ili radno okruženje; informisanje – obaveštavanje zaposlenih o važnim pitanjima i promenama. DHL Express sprovodi i nagrađeni program angažovanja zaposlenih – Certified International Specialist (CIS) – koji omogućava osposobljavanje zaposlenih kroz znanje i razvoj. Do sada je više od 100.000 ljudi učestvovalo u programu CIS, a članovi globalnog upravnog odbora DHL Expressa redovno lično učestvuju u sesijama za zaposlene na svim nivoima širom sveta.

  „DHL Express zapošljava više od 90.000 međunarodnih eksperata u više od 220 zemalja i teritorija širom sveta. Naša HR funkcija zato igra ključnu ulogu u negovanju pobedničke kulture i osiguravanju da globalna DHL mreža posluje kao jedan“, rekla je Regina Betner, izvršni potpredsednik Global and Europe HR, DHL Express. „Zahvaljujući inovativnim HR programima, kao što su nedelja zahvalnosti zaposlenima, u kojima naši menadžerski timovi izražavaju zahvalnost za vredan rad zaposlenih, našem Zajedničkom globalnom programu za dobrodošlicu  i integraciju novih zaposlenih i spektakularnoj proslavi Radnika godine na kojoj su domaćini globalni menadžeri, uspevamo da stalno angažujemo i motivišemo naš globalni tim. Biti rangiran na osmom među najboljim radnim mestima na svetu je fantastično priznanje za ovakav angažman, što je dovelo i do odličnog kvaliteta usluga za naše kupce“.

  „Kompanije na ovogodišnjoj Svetskoj listi najboljih radnih mesta predstavljaju najbolje od najboljih. One su na čelu pokreta ZA SVE, rade na maksimiziranju potencijala svih zaposlenih na način koji je bolji za kompaniju, bolji za ljude i bolji za ceo svet“, kaže generalni direktor kompanije Great Place to Work Majkl Buš.

  Više od 10 miliona zaposlenih iz 6.600 kompanija širom sveta učestvovalo je u anketiranju za kreiranje Svetske liste najboljih radnih mesta, pri čemu su ocenjivali liderstvo, organizacionu strukturu i poverenje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE