Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Direktna Banka obeležava Evropsku nedelju novca nizom edukativnih seminara

Povodom Evropske nedelje novca koja traje od 25. do 29. marta, Direktna Banka je organizovala edukativne seminare „Direktno do posla – saznajte kako“  za studente Pravnog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, kao i đake srednje Ekonomske škole u istom gradu.

Kako je saopšteno, učenici su mogli da saznaju sve na temu štednje, ulaganja i odgovornog upravljanja novcem, kao i kako da nakon školovanja unovče svoje znanje. Zaposleni Direktne Banke uputili su ih u tehnike pisanja radne biografije i pokazali najbolje primere iz prakse, pozivajući sve zainteresovane da isprobaju novostečene veštine i prijave se za plaćenu stručnu praksu u okviru Sektora upravljanja ljudskim resursima ove Banke.

„Učešćem u obeležavanju Evropske nedelje novca, Direktna Banka nastoji da mladima približi koncept upravljanja budžetom i skrene pažnju na značaj odgovornog raspolaganja finansijama. Osim edukacije na temu uštede novca, cilj predavanja je da mladima predočimo i kako da uštede vreme prilikom traženja posla, i to kako praktičnim savetima tako i prilikom da budu na plaćenoj praksi u Direktnoj Banci“ – istakla je Ana Timčić, Specijalista za upravljanje radno-pravnim odnosima u Sektoru upravljanja ljudskim resursima u Direktnoj Banci.

Ona je još dodala da je tokom leta 2018. godine stručnu praksu u Direktnoj Banci obavilo sedam studenata Univerziteta u Kragujevcu od kojih je troje zasnovalo radni odnos.

Direktna Banka, kao moderna, domaća i univerzalna finansijka institucija, nastaviće da ulaže u edukaciju i pruža priliku za zapošljavanje mladim budućim visokoobrazovanim kadrovima. Naredni seminar zakazan je za učenike Prve tehničke škole u Kragujevcu već tokom prve polovine aprila.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE