Dizajneri Forma Ideale preporučuju industrijski stil - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dizajneri Forma Ideale preporučuju industrijski stil

  Da li zbog trenda ili pak praktičnosti, za opremanje enterijera moguće je koristiti stare, pohabane stvari kako dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju.

  Ako želite da osvežite dom po najnovijim trendovima ipak je potrebno znati nekoliko osnova kada je industrijski stil u pitanju. Glavna karakteristika industrijskog stila ogleda se u kombinovanju starih, arhitektonskih detalja i materijala kao što su metal, beton, cigla i drvo, sa modernim, savremnim dizajnom nameštaja.

  Idejno rešenje za opremanje trpezarije bilo bi kombinovanje trpezarijskog stola DOMUS 135×80 u dekoru betona i bele, i belih stolica NF-901A sa čeličnim nogarima.

  Dizajneri enterijera Forma Ideale ističu sledeće kako biste postigli industrijski ambijent:

  • Korišćenje toplih tonova za bojenje zidova, kao i dekorisanje ambijenta raznim biljkama i zelenilom. Osim toga, posebno je važno napraviti blanas korišćenjem udobnog tapaciranog nameštaja u ovako osmišljenim enterijerima.
  • Industrijski stil možete postići kombinacijom regala PARMA u dekoru betona i bele, sa crnom foteljom BARSELONA. Čitav ambijent možete upotpuniti biljkama, vintage dekoracijom i tepihom sa geometrijskim šarama.
  • Još jedna varijnta za uređenje dnevnog boravka je kombinacija regala TOTO, takođe u dekoru betona i bele, sa NEW YORK foteljom jarke boje. Ono što još više ovom enterijeru daje industrijski šmek je upravo i tapet sa aplikacijom cigle, kao i korišćenje rasvete koja podseća na stare, industrijske lampe.
  • Kada je reč o rasveti, poželjno je koristiti i velike metalne lustere, kao i gole sijalice na kablu. Što se dekoracije tiče, najbolje je koristiti predmete od drveta koje izgledaju staro, ili su zaista stari, takvih najviše ima po lokalnim antikvarnicama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE