Dobrom idejom do dobrog biznisa – Sanja Milosavljević, Moje gnezdo (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dobrom idejom do dobrog biznisa – Sanja Milosavljević, Moje gnezdo (VIDEO)

  Sanja Milosavljević napustila je svoj stalni posao u oblasti autorskog prava i zaštite intelektualne svojine i odlučila je da počne sama da stvara svoj poslovni put. Kako kaže, kuvanje ju je oduvek zanimalo stoga je došla na ideju da počne da pravi sopstvenu testeninu.

  Danas, ona ima najpoznatiju samostalnu radionicu testenine u Beogradu, a njen rad mnogi smatraju najukusnijom umetnošću. Iako nije imala nimalo predznanja o preduzetništvu i marketingu Sanja je sama izgradila brend koji je stekao veliku popularnost na društvenim mrežama.

  Njene testenine su različitih boja, sastojaka i oblika, a sve je ručno pravljeno po njenoj ideji. Ime ’Moje gnezdo’ firma je dobila po načinu savijanja duguljastih testenina koje podsećaju na gdezdo.

  Sanja je na Webiz konferenciji na Zlatiboru u Hotelu Palisad bila jedan od predavača na panelu ’Zašto su preduzetnici moderni superheroji i kako Internet može da bude njihovo tajno oružje’. Za BIZLife ona govori o tome kako je započela svoju preduzetničku priču, šta joj je sve za to bilo potrebno i šta bi poručila svima koji žele da krenu njenim stopama.

  Izvor: BIZLife

  Piše: D.G.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE