Doktorki Jasmini Knežević dodeljeno priznanje Laureat vrline za razvoj preduzetništva u 2018.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Doktorki Jasmini Knežević dodeljeno priznanje Laureat vrline za razvoj preduzetništva u 2018.

  Mokrogorska škola menadžmenta danas je uručila priznanje “Laureat vrline” za razvoj preduzetništva u 2018. doktorki i direktorki privatne klinike Bel Medik u Beogradu Jasmini Knežević.

  Posle dodele nagrade, Knežević je rekla da joj priznanje za poseban doprinos u razvoju preduzetništva veoma znači jer, po njenim rečima, u zdravstvu u Srbiji nije lako biti preduzetnik.

  “Biti deo elite koja je dobila ovaj Laureat vrline je velika čast i zadovoljstvo”, kazala je ona.

  Direktor Mokrogorske škole menadžmenta Srđan Janićijević rekao je da je doktorka Knežević osnovala kliniku Bel Medik, verujući da će time da napravi humaniji i efikasniji zdravstveni sistem, prilagođen potrebama i željama pacijenata.

  “Ona je karijeru uspešnog pedijatra i rukovodioca u Dečijoj bolnici za plućne bolesti zamenila neizvesnim preduzetničkim poslom. Od ordinacije sa troje zaposlenih, izgradila je regionalno prepoznatljivu ustanovu i vrhunski zdravstveni sistem koji danas funkcioniše na pet lokacija u Beogradu”, naveo je Janićijević.

  Po njegovim rečima, klinika Bel Medik zapošljava 400 ljudi, angažuje više od 400 konsultanata i eminentnih lekara iz Srbije, a u toj bolnici do sada se lečilo više od 300.000 pacijenata iz zemlje, regiona ali i udaljenih delova sveta.

  “Кao pionir privatnog zdravstva koje u Srbiji nije postojalo 50 godina, doktorka Кnežević je bila njegov inovator i graditelj, radila je na podizanju kvaliteta zdravstvene usluge, boreći se za očuvanje ugleda lekarske profesije”, kazao je Janićijević.

  On je dodao da je ovogodišnja dobitnica priznanja Laureat vrline za razvoj preduzetništva, član mnogih poslovnih i strukovnih udruženja, “borac za uvođenje evropskih vrednosti, promenu pravne regulative, veću afirmaciju žena u biznisu i stvaranje boljeg poslovnog ambijenta”.

  Jasmina Knežević je do sada dobila značajna domaća i međunarodna priznanja za menadžment, žensko liderstvo i preduzetništvo.

  Mokrogorska škola menadžmenta deveti put dodeljuje priznanje Laureat vrline za razvoj preduzetništva, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, Srpskim poslovnim klubom Privrednik, Srpskom asocijacijom menadžera, Ekonomskim institutom, Udruženjem korporativnih direktora i Fakultetom organizacionih nauka.

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE