Donacija Bekamenta od 4 miliona dinara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Donacija Bekamenta od 4 miliona dinara

  U momentu kada se ceo svet bori sa pandemijom COVID-19, očuvanje zdravlja ljudi podrazumeva najveći prioritet.

  Zato je kompanija Bekament pružila podršku našoj zemlji uputivši donaciju u iznosu od 4 miliona dinara Ministarstvu finansija Republike Srbije, a u korist Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Donacija ima za cilj obezbeđivanje medicinske opreme i materijala koji su neophodni u osiguravanju odgovarajuće opremljenosti zdravstvenog sistema Republike Srbije.

  Bekament aktivno pruža podršku u borbi protiv COVID-19 i u zajednici u kojoj posluje, u kojoj žive njeni zaposleni i njihove porodice.

  Posredstvom Bekament Fondacije pokrenuta je akcija za pomoć zdravstvenom sistemu u Opštini Aranđelovac, kako bi se očuvalo zdravlje medicinskog osoblja kao jedne od najrizičnijih grupa.

  Apel je upućen svim pravnim i fizičkim licima sa molbom da doniraju finansijska sredstva. Od pokretanja akcije prikupljeno je 700.000 dinara, od čega je sama Bekament kompanija donirala 500.000 dinara. Novčana sredstva su iskorišćena za nabavku prvog kontigenta medicinskih sredstava što u brojkama iznosi 2000 pari hirurških rukavica, 500 zaštitnih vizira, 5000 hirurških maski i 600 jednokratnih kombinezona, a koji će biti isporučeni zdravstvenim radnicima u Opštini Aranđelovac.

  Pored prioritetne pomoći medicinskom osoblju, važno je zaštiti i zaposlene u drugim javnim ustanovama kako bi se osećali bezbednije i kako bi nesmetano mogli da obavljaju svoje radne zadatke.

  Rukovodeći se time, podrška Bekament Fondacije pružena je i Policijskoj upravi u Kragujevcu kroz donaciju 100 zaštitnih vizira, 1000 zaštitnih maski i 1000 pari rukavica.

  Akcija Bekament Fondacije će se nastaviti i dalje sve do suzbijanja pandemije COVID-19.

  Budimo solidarni i odgovorni. Brinimo jedni o drugima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Bekament

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE