Donacija od četiri miliona dinara za Kovid bolnice i kasarne

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Donacija od četiri miliona dinara za Kovid bolnice i kasarne

  Kompanija “Mercator-S” donirala je robu u vrednosti od oko četiri miliona dinara za kovid bolnice i kasarne Vojske Srbije angažovane u borbi protiv pandemije Kovid 19, a prvi kontigent donirane pomoći isporučen je danas kovid bolnici KBC “Dragiša Mišović”.

  „Svaka donacija u ovom trenutku je dobrodošla. Kako pacijentima koji leže u našoj bolnici, tako I brojnom medicinskom osoblju koji se brinu o tim pacijentima. Zahvalio bih se kompaniji Mercator-S i svim drugim kompanijama koje su nam svesrdno pomogle u ovako važnom trenutku i pokazale svoju društvenu odgovornost”, rekao je Predrag Savić, zamenik direktor KBC Dragiša Mišović.

  U narednih mesec jednom nedeljno voda, sokovi, slatkiši i voće biće isporučivani KBC ‘’Dragiša Mišović’’, Zemunskoj bolnici, Kliničkim centrima u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, dok će kasarnama u Kneževcu i Zucama biti isporučena sredstva za higijenu i dezinfekciju.

  „Kad je proglašena pandemija korona virusa prvo smo zaštitili naše zaposlene. Prvi smo postavili pleksiglas pregrade na kasama i podne oznake za održavanje rastojanja u radnjama. Nastojali smo da naši ljudi i cenjeni potrošači dobiju što je moguće bolje uslove za rad i za nabavku osnovnih namirnica. Mercator-S je za izvanredan rad u vanrednim okolnostima svim kolegama u maloprodaji isplatio bonuse na zarade. Dali smo svoje ljude, znanje i donacije gde god nam se ukazala prilika, i koliko god smo bili u mogućnosti. U pet kliničkih centara u Srbiji i dve vojne kasarne, doniraćemo robu u vrednosti 4 miliona dinara. Medicinski radnici u bolnicama Dragiša Mišović i Zemunskoj, kao i Kliničkim centrima u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, na nedeljnom nivou dobijaće namirnice koje će im pomoći da izdrže radeći najteži i najvažniji posao za Srbiju danas. Srećni smo što imamo priliku da solidarnost, kao jednu od primarnih vrednosti naše kompanije proširimo na društvo u celini”, rekao je Lazar Marković, direktor područja maloprodaje u kompaniji Mercator-S.

  Izvor: Tanjug

  Foto: Mercator S

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE