Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava”

  Deca i vaspitači vrtića “Sveti Sava” na Vračaru sada imaju bolje uslove za boravak i rad u svojoj predškolskoj ustanovi. Zahvaljujući građevinskoj kompaniji Weber Saint Gobain renovirani su svi toaleti u vrtiću, zamenjene su pločice i kompletna sanitarija. Briga o lokalnoj zajednici je jedna od najvažnijih ciljeva kompanije Weber Saint Gobain.

  „Kao društveno odgovorna kompanija, Weber Saint Gobain kontinuirano doprinosi unapređenju životne sredine i lokalne zajednice. Veoma smo ponosni na to što smo sa našim partnerima renovirali dotrajale toalete u vrtiću „Sveti Sava” i obezbedili deci i njihovim vaspitačima kvalitetnije uslove. ‘Mi brinemo o ljudima i njihovom okruženju’ je naš kompanijski moto, a brigom o deci ispunjavamo to naše obećanje”, izjavio je direktor Weber Saint Gobain Milan Lukić.

  Direktorka Predškolske ustanove „Vračar” Emilija Đurđević zahvalila se kompaniji Weber Srbija u ime dece i vaspitača.

  “Inicijativa za renoviranje toaleta potekla je od korisnika našeg vrtića i neizmerno nam je drago da je naišla na iskrenu želju jedne velike društveno odgovorne kompanije da pomogne lokalnoj zajednici”, naglasila je Đurđević.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE